Hieselaar Nederland B.V. versterkt haar positie door overname Ouwerkerk B.V.

0

hierselaar-3Hieselaar Nederland B.V. heeft overeenstemming bereikt over de overname van de activiteiten van display en winkelinrichting producent Ouwerkerk B.V., waarvan het faillissement op 21 september jl. is uitgesproken.

Koos Schep

Koos Schep

Ouwerkerk is ruim 50 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van permanente in-store materialen zoals displays, shop-in-shop systemen en winkelinterieur-componenten.

Hieselaar is een toonaangevend metaalbewerkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in metaalbewerking, voor meer dan 40 jaar. Een allround metaalproducent en toeleverancier van metaalproducten van hoogstaande kwaliteit en biedt een compleet pakket aan producten en diensten bewerkt uit plaatstaal.

Hieselaar zal de activiteiten van Ouwerkerk voortzetten en inpassen in haar productiefaciliteiten in Schoonhoven. Met de overname zal een aanzienlijk deel van de werkgelegenheid worden behouden.

Frank Peltenburg

Frank Peltenburg

De directie van Hieselaar, Frank Peltenburg en Koos Schep, is verheugd over deze snelle doorstart van activiteiten en streeft ernaar de samenwerking met de relaties en opdrachtgevers van Ouwerkerk voort te zetten.

Door deze bundeling van krachten biedt Hieselaar een unieke propositie voor de Nederlandse markt, door een nog breder pakket aan engineering, vlakke plaat-, buis-, en draadbewerkingen, poedercoaten, assemblage en verpakking/logistiek aan te bieden.

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics