Meyn heeft een nieuwe automatisch Footpad Inspection System ontwikkeld

0

De afgelopen jaren heeft Meyn het Footpad Inspection System (FIS) ontwikkeld om te helpen bij het voldoen aan voorschriften in een volledig geautomatiseerd systeem. Dit omvat wetgeving met betrekking tot voetzoolletsels, evenals de verwijdering van hakken die behoren tot vogels die tijdens de verwijdering door de veterinair inspectie uit het proces zijn verwijderd.

De vraag naar snellere productiesnelheden maakt het steeds moeilijker voor menselijke operatoren om met de vereiste snelheden te presteren. De gemakkelijkste manier om bij te houden is om meer operators aan de productielijn toe te voegen. Dit zorgt ervoor dat kwaliteitsniveaus worden gehandhaafd en de verwachte output wordt bereikt, maar het verhoogt de kosten en creëert een behoefte aan voortdurende training om de veranderingen in de wetgeving bij te houden. Variaties in sortering en datalogging doen zich ook voor als gevolg van menselijke interpretatie en menselijke fouten.

Om deze problemen aan te pakken, heeft Meyn een geautomatiseerd systeem voor selectieve uitwerpmechanismen ontwikkeld. Met informatie die wordt gedetecteerd in de FIS, kan per voet of spronggewas worden geselecteerd welke producten moeten worden uitgeworpen en naar specifieke verwerkingslijnen moeten worden geleid. Hierdoor kunnen producten die geen menselijke consumptie zijn, automatisch van menselijke consumptie worden gescheiden.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics