Helga Linnartz volgt Rob Hommersen op als directeur Endress+Hauser Nederland

0

Endress+Hauser Nederland krijgt per 1 januari 2021 een nieuwe directeur. Helga Linnartz volgt Rob Hommersen op die na 42 jaar met pensioen gaat. Linnartz is ook al sinds 1998 werkzaam voor E+H en heeft in tal van managementfuncties leidinggevende ervaring opgedaan.

Rob Hommersen kwam in 1978 op 25-jarige leeftijd in dienst bij Endress+Hauser Nederland. Als jonge buitendienstmedewerker verwierf hij de nodige vaardigheden voor zijn latere carrière: in 1994 werd hij Business Development Manager, in 1997 National Sales Manager en iets later Marketing Director. Sinds 2006 heeft hij als Managing Director met visie, verbeeldingskracht en een gezonde dosis doorzettingsvermogen de ontwikkeling van de Nederlandse vestiging bestuurd.

‘Stabiele toekomst’
Rob Hommersen: ‘Ik kan de organisatie met een gerust hart achterlaten in de handen van Helga Linnartz. Door de jaren heen hebben we veel samengewerkt en ik kan mij geen betere opvolger wensen voor Endress+Hauser Nederland. De ervaring en professionaliteit van Helga Linnartz zorgen voor een stabiele toekomst voor Endress+Hauser Nederland.’

‘Nog meer voor klanten betekenen’

Thema: Hoe wordt een bedrijf duurzaam en winstgevend? Lees Link magazine digitaal

Helga Linnartz, geboren in Duitsland en doctor in de fysica, brengt een schat aan ervaring mee. Begonnen in 1998 bij Endress+Hauser in Reinach als productspecialist voor flowmeting, verhuisde zij in 2004 naar Nederland om voor de Nederlandse vestiging te werken. Hier heeft zij lange tijd in managementfuncties op de afdelingen marketing, service en sales gewerkt waardoor zij veel kennis en ervaring heeft opgedaan van alle facetten binnen Endress+Hauser, aldus persinformatie. Sinds 2018 ondersteunt zij Rob Hommersen als Manager Sales.
Helga Linnartz: ‘Met 22 jaar Endress+Hauser-ervaring voel ik me helemaal thuis in de organisatie en kijk ik er naar uit om dit prachtige familiebedrijf te leiden. Mijn doel is om samen met ons team van gedreven medewerkers ervoor te zorgen dat we nog meer voor onze klanten kunnen betekenen in het optimaliseren van hun processen.’

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics