Heiner Lang toegetreden tot Executive Board van Bosch Rexroth

0

Heiner Lang (43) zal op 1 augustus 2019 toetreden tot de Bosch Rexroth Executive Board. Zodra hij toegetreden is tot de Executive Board, zal hij de verantwoordelijkheid voor de engineering van het technologiebedrijf overnemen. Dit ligt momenteel bij Rolf Najork, voorzitter van de Executive Board en lid van de Board of Management van Robert Bosch GmbH, verantwoordelijk voor de industriële technologiesector.

Rolf Najork,

In zijn nieuwe rol zal Lang ook verantwoordelijk zijn voor de drie Bosch Rexroth-business units die samen de Factory Automation divisie vormen (Automation and Electrification Solutions, Assembly Technology, Linear Motion Technology). Hij zal zijn huidige rol als General President van de business unit Automation and Electrification Solutions behouden.

Door de Executive Board uit te breiden, reageert Bosch Rexroth op het toenemende belang van fabrieksautomatisering en toekomstige onderwerpen op het gebied van software gebaseerde, geautomatiseerde en connected oplossingen. “Het versterken van het multidisciplinaire vermogen tot innovatie staat hoog op de agenda van Bosch Rexroth, dat bevestigen we nu door de uitbreiding van de Executive Board met de benoeming van Heiner Lang” benadrukt Najork.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics