HEIDENHAIN Benelux voegt ‘Heavy Duty’ encoders van Leine Linde toe aan het programma.

0

Sinds 1992 is het Zweedse Leine Linde onderdeel van de HEIDENHAIN groep.  Leine Linde heeft HEIDENHAIN NV aangesteld als nieuwe distributeur voor België en Luxemburg, en HEIDENHAIN NEDERLAND B.V. als nieuwe distributeur voor Nederland met ingang van 1 december 2020.

Magnus Johnson

Magnus Johnson, Marketing manager & plaatsvervangend sales manager bij Leine Linde legt de beslissing uit: “Leine Linde maakt deel uit van de HEIDENHAIN-groep en door de Nederlandse en Belgische HEIDENHAIN-dochterondernemingen aan te stellen als onze verkooppartners, vestigen we een meer directe aanwezigheid op de Benelux-markten. Zo kunnen we dichter bij onze klanten staan. We weten dat HEIDENHAIN met hun diepgaande kennis van encoders in staat is om de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt en onze lokale Leine Linde-klanten op de beste manier te bedienen terwijl we verder gaan. ”

Sven Peetroons

“Voor HEIDENHAIN België biedt de mogelijkheid om Leine Linde-producten op te nemen als een geïntegreerd onderdeel van ons bestaande productgamma een geweldige kans”, zegt Sven Peetroons, Managing Director bij HEIDENHAIN NV. “Dit is een grote stap in de richting van ons doel om een ​​complete aanbieder te worden van producten voor positie- en snelheidsmeting. De productkwaliteit van Leine Linde is goed ingeburgerd en veel producten lopen voorop in de evolutie van Industrie 4.0. ”

“Wij bij HEIDENHAIN NEDERLAND zien grote kansen voor de Leine Linde-producten, die perfect aansluiten op ons bestaande assortiment”, zegt Jaap Bazuin, Managing Director bij HEIDENHAIN NEDERLAND BV.  Leine Linde heeft een uitstekende reputatie als het gaat om productkwaliteit, met robuuste encoders ontworpen voor zware toepassingen waarbij maximale uptime van het grootste belang is. We kunnen nu een compleet assortiment encoders voor positie- en bewegingscontrole aanbieden aan de bloeiende Nederlandse industrieën. We verwelkomen zowel bestaande als nieuwe Leine Linde-klanten in onze markt voor service van HEIDENHAIN. ”

Thema: Hoe wordt een bedrijf duurzaam en winstgevend? Lees Link magazine digitaal

OLIE & GAS
Gecertificeerde encoders voor efficiënte bewerking in kritieke omgevingen.

MARINE & OFFSHORE
Betrouwbare roterende encoderoplossingen zijn cruciale componenten voor het bereiken van optimale prestaties.

PULP & PAPIER
Geoptimaliseerde productie met behulp van betrouwbare encoders en diagnostiek.

STAAL
In de staalindustrie is het van groot belang dat een encoder elke dag extreme belasting kan doorstaan.

WIND
Betrouwbaarheid is essentieel en dit wordt gewaarborgd door middel van diagnostiek en encoders met een lange levensduur.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics