Heidelberger Druckmaschinen AG benoemt FAULHABER voor de derde keer op rij tot Preferred Supplier

0

De Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg) heeft FAULHABER GmbH uitgekozen als Preferred Supplier binnen de productgroep Elektrische aandrijvingen. Een bedrijf drie keer op rij deze eer geven heeft Heidelberg niet eerder gedaan. “Heidelberger Druckmaschinen is actief in het doorzetten van de digitalisering van de druksector, onder het motto ‘Heidelberg goes digital’. Onze leveranciers spelen hierbij een belangrijke rol,” aldus Markus Vetter, hoofd Electronics Purchasing bij Heidelberg. 

Dr. Thomas Bertolini, technisch directeur van FAULHABER.

Diverse prestatie-indicatoren spelen een rol in de evaluatie. Hierbij gaat het onder andere om het nulafwijkingspercentage in de product- en proceskwaliteit, continue verbetering, een partnerschap op basis van samenwerking en betrouwbare logistiek. “FAULHABER heeft ons in al deze aspecten kunnen overtuigen,” zegt Helmut Braun, hoofd Quality Assurance/Electronics Procurement bij Heidelberg, erbij. 

Tijdens de speciale plechtigheid bedankte Dr. Thomas Bertolini, technisch directeur van FAULHABER, HDM voor het vertrouwen en benadrukte hij: “Voor ons is deze benoeming een aanmoediging om door te gaan met het vinden van de beste oplossing voor Heidelberg.”

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics