HECR-serie thermo chillers bespaart energie en vermindert de hoeveelheid uitlaatwarmte met 90%.

0

De HECR-serie thermo chillers van SMC biedt een milieuvriendelijke en veilige oplossing voor het regelen van de temperatuur. De serie bestaat uit koelmiddelvrije temperatuurregelaars in zowel lucht- als watergekoelde versies. Het ontwerp van de HECR-serie sluit aan op een 19-inch rackopstelling en is daardoor zeer geschikt voor laserapplicaties.

De HECR thermo chiller realiseert een zeer nauwkeurige regeling van het koelmiddel met behulp van een watergekoeld peltierelement. Waterkoeling zorgt voor een hogere capaciteit, minder geluid, een lager stroomverbruik, en minder stof en trillingen in vergelijking met een luchtgekoelde versie.

Deze thermo chiller garandeert een veilige en stabiele temperatuurregeling. De nauwkeurigheid van de temperatuur bedraagt ± 0,01 tot 0,03 ºC. De HECR-serie bespaart energie en vermindert de hoeveelheid uitlaatwarmte met 90%, wat gunstig is in temperatuurgevoelige installatieruimten.

De HECR-serie is snel operationeel: zodra aangesloten op het koelcircuit en op de water- en stroomvoorziening, is deze klaar voor gebruik. SMC levert modellen met uiteenlopende koelcapaciteit, van 200 W tot en met 1,2 kW.

SMC Nederland wil herkend worden als dé kennispartner voor veilige en duurzame technologie in de industriële automatisering. De Japanse waarden zijn de basis van het handelen naar medewerkers en klanten. Het productportfolio bestaat uit 12.000 basisproducten en meer dan 700.000 varianten en biedt oplossingen voor de automatisering van diverse industriesectoren.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.