Harry Wolter benoemd tot DAF Trucks President en Vice President PACCAR.

0

Preston Feight wordt gepromoveerd tot PACCAR Executive Vice President.

DAF President Preston Feight wordt gepromoveerd tot PACCAR Executive Vice President. Harry Wolters, Europees verkoopdirecteur van DAF, wordt gepromoveerd tot president DAF Trucks en vicevoorzitter van PACCAR.

Preston Feight werkt al 20 jaar samen met PACCAR, met zijn meest recente opdracht als PACCAR Vice President en President DAF Trucks. In deze nieuwe functie zal hij verantwoordelijk zijn voor DAF Trucks en PACCAR Parts op het hoofdkantoor van PACCAR in Seattle. Preston heeft functies vervuld als Director Product Planning, Chief Engineer, Assistant General Manager Sales en Marketing en werd in 2015 gepromoveerd tot General Manager van Kenworth Trucks.

Hij is afgestudeerd aan de Northern Arizona University (B.S.-Mechanical Engineering) en de University of Colorado (M.S.-Engineering Management) en is een geregistreerde professionele ingenieur (P.E.). In 2017 was Preston Feight voorzitter van de ‘Commercial Vehicle Board’ van ACEA, de European Automobile Manufacturers ‘Association
Harry Wolters werkt al 22 jaar bij PACCAR, tot voor kort was hij European Sales Director. Tijdens zijn carrière bij DAF heeft hij ook gewerkt als Controller Truck Assembly, Manager Logistics Innovations, Manager Logistics Operations, Manager Eindhoven Truck Assembly Plant, Human Resources Director en Operations Director. Harry Wolters is afgestudeerd aan de Universiteit van Eindhoven  en volgde in 2017 het Stanford Executive Programme.
Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics