Groeiplannen TSS4U Solar Solutions binnen handbereik met Aletra Capital Partners aan boord

0

TSS4U (TSS) heeft vandaag aangekondigd dat Aletra Capital Partners (Aletra) de nieuwe meerderheidsaandeelhouder is geworden. TSS ontwerpt en levert zonne-energiesystemen en hybrid off-grid oplossingen voor olie- en gas-platformen, telecom- en waterzuiveringsinstallaties en industriële microgrids. Aletra biedt extra kapitaal en financiële zekerheid aan het bedrijf, waarmee TSS de groeiplannen in geografische markten en nieuwe marktsegmenten versneld kan realiseren. Aletra is gevestigd in Laren (NH) en heeft een nevenvestiging in Singapore voor de Aziatische markt. TSS is gevestigd in Eindhoven en heeft dochterondernemingen in Abu Dhabi en Kuala Lumpur en covert daarmee het Midden-Oosten, de Afrikaanse en Aziatische markten.

TSS Managing Director Dop Brzesowsky over de nieuwe meerderheidsaandeelhouder Aletra Capital Partners: “Met de groeiplannen die wij hebben is Aletra de perfecte match. Ten eerste omdat zij onze financiële behoefte invullen en ten tweede vanwege het kunnen toepassen van hun kennis van de telecomsector in de Aziatische regio. Wij zijn nu beter uitgerust om onze mondiale groeiambities te realiseren.”
Aletra Capital Partners Managing Director Geert Postma over TSS: “TSS is de pionier in internationale zonne-energiesystemen en hybrid off-grid oplossingen. We zijn erg blij om een team te vormen met TSS. De directie van TSS zal hard blijven werken aan de groei van de onderneming in de olie- en gas industrie in de huidige geografische markten, maar ook in nieuwe landen en segmenten. Wij zijn enthousiast en steunen die inspanning volledig.”

TSS4U

TSS4U (TSS) biedt zonne-energie oplossingen en implementeert systemen in de olie en gas industriën en de telecommarkt. Het bedrijf is in 2003 opgericht als een spin-off van Shell Solar. TSS is gevestigd in Nederland met plaatselijke kantoren in de U.A.E. en Maleisië. TSS werkt ook met een wereldwijd netwerk van ervaren lokale partners. TSS heeft meer dan 1.100 zonneenergie systemen ontworpen en geplaatst in Afrika, Zuidoost-Azië en het Midden-Oosten, variërend van veilige omgevingszonne-energie systemen in de woestijn tot ‘explosion-proof’ offshore zonne-energie systemen.

Aletra Capital Partners

Aletra Capital Partners B.V. (Aletra) is een investeringsmaatschappij gevestigd in Laren en Singapore die het geld van haar partners investeert. Momenteel heeft het bedrijf 13 bedrijven in het portfolio. Aletra is een hands-on investeerder die het beheer van de bedrijven ondersteunt bij het realiseren van hun volledige potentieel.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics