Groeiend Sioux opent derde Belgische vestiging.

0

Sioux heeft in Leuven haar derde Belgische vestiging geopend. De uitbreiding is nodig om de verdere groei van Sioux te faciliteren en een betere invulling aan de ambities van het bedrijf te geven. ‘Onze vestiging in Leuven wordt steeds belangrijker in het bedienen van de regio Leuven – Vlaams Brabant en Brussel/Zaventem’,  aldus Filip Eykens, managing director van de Sioux vestigingen in België. ‘Al meer dan 15 jaar zijn we actief bij gerenommeerde klanten in deze regio.’

Eykens vervolgt: ‘In de huidige krappe arbeidsmarkt is het ook een slimme zet: wees aanwezig in de regio waar (potentiële) medewerkers zitten, zoals de universiteit en Groep T.’ Sioux heeft ondertussen de eerste klanten en medewerkers al succesvol mogen ontvangen in het nieuwe kantoor voor een gespecialiseerde Linux training. Naast werk kantoor zal de ruimte ook gebruikt worden voor het geven van technische trainingen.

De nieuwe vestiging bevindt zich aan de Interleuvenlaan 62, te Leuven, op het Bedrijvencentrum Leuven op het industrieterrein Haasrode. Sioux heeft naast dit kantoor ook Belgische vestigingen in Gent en Herentals. Hiermee is Sioux in staat om haar klanten en medewerkers vanuit drie locaties optimaal te bedienen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics