Gijsbert Dezaire volgt Martin Prakken op als ceo van familiebedrijf BluePrint Automation.

0

BluePrint Automation, een toonaangevende innovator in de secundaire verpakkingsautomatiseringsindustrie, kondigt met trots Gijsbert Dezaire aan als nieuwe CEO. Martin Prakken was 23 jaar  CEO en de laatste 8 jaar president van de Amerikaanse divisie, Gijsbert Dezaire wordt op 2 oktober officieel de rol van CEO van BluePrint Automation Group.

In hun blijvende rol als meerderheidsaandeelhouders zullen Martin Prakken en zijn vrouw Juliette een nauwe en actieve betrokkenheid bij het bedrijf behouden. Hun toewijding om dit een familiebedrijf te houden en de waarden hoog te houden die het succes van BPA hebben geleid, zal standvastig blijven. BluePrint Automation blijft zich inzetten om onze klanten de beste oplossingen te bieden, op tijd en met verticale start-ups. Prakken zal de functie van voorzitter van de raad van bestuur op zich nemen en samen met het team blijven werken aan technologie & innovatie.

Martin Prakken zal de functie van voorzitter van de raad van bestuur op zich nemen en samen met het team blijven werken aan technologie & innovatie. Foto BPA

Dezaire brengt meer dan 20 jaar MD/CEO ervaring mee naar het bedrijf. Na de laatste twee jaar in de raad van commissarissen te hebben gezeten, is hij al zeer bekend met BPA. Wat nog belangrijker is, Prakken en Dezaire kennen elkaar al vele jaren en delen dezelfde filosofie als het gaat om het bedienen van onze klanten en de bedrijfscultuur.

Als nieuw benoemde CEO zet Dezaire zich onwrikbaar in om de kernovertuigingen van BPA hoog te houden. De focus van het bedrijf is altijd geweest en zal er een blijven die een geweldige werkgever is voor zijn mensen, en daarmee een geweldige leverancier die consequent uitzonderlijke waarde levert aan zijn klanten. Het “BluePrint-verschil” onderscheidt ons in de markt als een familiebedrijf dat echt toegewijd is aan het dag in dag uit bedienen van onze gewaardeerde klanten, ongeacht de uitdagingen. Onze voortdurende investeringen in onze mensen en technologische ontwikkeling onderstrepen onze toewijding om het recht te behouden en te verdienen om de voorkeurspartner te zijn in secundaire verpakkingsautomatisering.

Deze overgang betekent voortdurende continuïteit, toewijding aan onze kernwaarden en een toewijding aan onze klanten om de allerbeste te zijn in secundaire verpakkingsautomatisering. We bedanken onze gewaardeerde klanten en partners voor hun voortdurende steun en we kijken ernaar uit om ons succesverhaal voort te zetten.

BluePrint Automation (BPA) is gespecialiseerd in secundaire verpakkingen en produceert verpakkingsoplossingen voor koffers en trays voor flexibele en andere moeilijk te hanteren verpakkingen zoals doypacks, kussenzakken en vierzijdige verzegelde zakken, met behulp van verschillende verpakkingstechnologieën, waaronder zwaartekracht, pick and place en vision guided robotics. De systemen zijn gebouwd voor gebruik de klok rond en staan wereldwijd bekend om hun snelle omschakeling, flexibiliteit, snelheid en eenvoudig ontwerp. Gesteund door duizenden succesvolle installaties in meer dan 60 landen, heeft BPA vijf full-service productiefaciliteiten in Europa, de VS en China. De missie van BPA is om oplossingen te leveren die echte flexibiliteit bieden in echte productieomgevingen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics