Gibotech en SANOVO TECHNOLOGY GROUP samen in nieuw robotavontuur

0

Een meer dan succesvol project tijdens de zomer zorgt voor een nog nauwere samenwerking tussen Gibotech en SANOVO TECHNOLOGY GROUP, wat resulteert in een nieuw robotbedrijf, SANOVO TECHNOLOGY ROBOTICS A / S.
Het verkeer was zwaar in Datavej tijdens de zomer, waar beide bedrijven regelmatig bij elkaar op bezoek waren om een ??nieuwe robotcel voor de palletisatiefaciliteit van SANOVO te ontwikkelen. Maar er staat veel meer op het spel dan de robotcel die in slechts vier weken werd voltooid. De twee buren hebben de voordelen benut om naast elkaar te liggen in Odense, dat in rap tempo bekend wordt als de robothoofdstad van .
Naast een onderdeel van Thornico, een wereldwijd conglomeraat dat eigendom is van de Stadil-familie, is SANOVO TECHNOLOGY GROUP een van ‘s werelds grootste leveranciers van machines en apparatuur voor het verwerken van eieren en eiproducten. De nieuwe organisatie zal SANOVO TECHNOLOGY ROBOTICS de enige leverancier van SANOVO TECHNOLOGY GROUP maken en het bedrijf zal oplossingen voor automatisering en robotica ontwikkelen voor de verschillende bedrijfsdomeinen van de groep.
En het doel is eenvoudig; om ‘s werelds toonaangevende leverancier van robotica-oplossingen voor de eierindustrie te worden.
– Wij zijn nummer één in de wereld binnen ons vakgebied. En nu gaan we onze positie uitbreiden om ook automatisering met robots en AGV-systemen te omvatten. Wij geloven dat de samenwerking met Gibotech in combinatie met onze enorme kennis van de markt en het bouwen van complete proceslijnen ons samen sterk zal maken, zegt Michael Midskov, CEO van SANOVO TECHNOLOGY GROUP.

Verblijven in de stad
De twee bedrijven hebben elkaar al sinds Gibotech in Datavej verhuisde in 2016. SANOVO TECHNOLOGY GROUP heeft ambitieuze doelstellingen voor automatisering binnen de bedrijfsgroepen van groepen en beide bedrijven zien grote voordelen in het benutten van de synergie die ontstaat door buren te zijn in de nummer één van Denemarken stad. Daarom zal SANOVO TECHNOLOGY ROBOTICS ook op Datavej worden gesitueerd en fysiek onder hetzelfde dak worden geplaatst als Gibotech in nummer 15.
Het betekent veel voor beide organisaties dat het nieuwe bedrijf zal worden gevestigd in het hoofdkantoor van Gibotech, dus de innovatieve en ontwikkelende denkwijze die de kern vormt van onze business bij het ontwikkelen van robotcellen, is ook verankerd in het nieuwe bedrijf, zegt CEO van Gibotech, Henrik Anker.


Naast van Gibotech zal Henrik Anker ook CEO zijn van SANOVO TECHNOLOGY ROBOTICS.

Heeft meer mensen nodig
Naast het creëren van synergie tussen de twee organisaties, zal de oprichting van een nieuw bedrijf ook een positief effect hebben op de werkgelegenheid in Odense.
Omdat SANOVO TECHNOLOGY ROBOTICS een onafhankelijke organisatie is, zijn verschillende competenties nodig en zoekt het bedrijf nu al naar projectmanagers, technisch ontwerpers, programmeurs en montagewerkers.
Vanzelfsprekend zullen we meer mensen nodig hebben wanneer we een nieuw bedrijf creëren. Hoewel we beginnen met het verplaatsen van enkele mensen van zowel Gibotech als SANOVO naar SANOVO TECHNOLOGY ROBOTICS, zullen we ook nieuwe mensen moeten binnenhalen.
Naast van Gibotech zal Henrik Anker ook CEO zijn van SANOVO TECHNOLOGY ROBOTICS.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics