Gert-Jan van Breugel mede-eigenaar MODYN

0

Gert-Jan van Breugel, Managing Director van Industrial design agency MODYN is onlangs ook mede-eigenaar van het bedrijf geworden. Samen met Rik de Reuver, Head of Product Design, en Wim van Dijk, Head of CMF Design, heeft hij nu de dagelijkse leiding van het bedrijf, dat onder meer voor merken als Gazelle, Thule en VDL werkt, in handen. De aanstelling van Van Breugel is een volgende stap in de nieuwe internationale strategie van MODYN.

Gert-Jan van Breugel is al 12 jaar aan boord van het designbureau dat eind 2020 haar naam veranderde van Vanderveer Designers in MODYN. Hij startte als Senior Industrial Designer en behaalde ondertussen een MBA in brand, design en reputatiemanagement. Hij groeide door tot Director Design Strategy en werd in 2019 benoemd tot Managing Director. Van Breugel was de drijvende kracht achter de nieuwe naam, identiteit en de nieuwe strategie van MODYN (specialisatie in mobility design voor de internationale markt).

“De afgelopen 12 jaar heb ik bij MODYN niet alleen de kans gekregen om met het bedrijf mee te groeien, maar ook om het naar een nieuwe en spannende toekomst te leiden. Ik houd me daarom niet alleen bezig met de dagelijkse gang van zaken tussen ons team en onze klanten, maar zorg ook voortdurend voor visie en perspectief voor de toekomst van MODYN. Ik zie MODYN als een facilitator van verandering binnen de mobility sectoren – het ontwerpen van producten en diensten die de toekomst versnellen, die spreken voor merken, resoneren met mensen en zich onderscheiden in de markt”, aldus Gert-Jan van Breugel.

Rik de Reuver en Wim van Dijk kijken beiden met enthousiasme naar de toekomst van MODYN. “We zijn ambitieuzer dan ooit. Het is geweldig dat Gert-Jan niet alleen de dagelijkse leiding op zich neemt maar zich nu ook mede-eigenaar mag noemen. Hierdoor kunnen we nog meer focus aanbrengen binnen het bedrijf en aandacht schenken aan onze klanten. Twee ontwikkelingen die van onschatbare waarde zijn gezien onze internationale groeiambities”, aldus De Reuver.

Lees Link magazine digitaal of vraag een exemplaar op: mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

MODYN is opgericht in 1984 door Peter van der Veer en is gevestigd in Geldermalsen. Het team van partners en specialisten is verantwoordelijk voor de designs van merken als Maxi-Cosi, VDL en Thule. Gert-Jan van Breugel: ”Wij werken met een team dat de juiste balans weet te vinden tussen innovatief ontwerp en een verkoopsucces. Wat regelmatig een prijswinnende combinatie blijkt te zijn.” Sinds 1988 heeft de agency 65 awards gewonnen in binnen- en buitenland, voor Thule’s ‘Yepp Nexxt Maxi’ design ontvingen ze zowel een prestigieuze ‘Red Dot Best of the Best Design Award ’ als een ‘IF Gold Award’. Gert-Jan van Breugel is sinds 2019 actief als Managing Director en verantwoordelijk voor de nieuwe koers binnen het bedrijf. Samen met Commercial Director Remco van Laar zorgen ze voor een frisse blik, een sterke combinatie met de meer dan veertig jaar expertise en ervaring van partners Rik de Reuver en Wim van Dijk.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.