Geert Laseur nieuwe algemeen directeur Van Egmond Groep

0

Geert Laseur is benoemd tot algemeen directeur van Van Egmond Groep. Per 1 mei volgt hij huidig algemeen directeur Casper Gerritsen op die na 14 jaar terugtreedt.

Laseur, 55 jaar, heeft de laatste 18 jaar succesvol gewerkt als algemeen directeur voor Rittal en Eplan in Nederland.

Jan Ferwerda, CEO van Sonepar Nederland is verheugd over de benoeming van Laseur: “Geert Laseur heeft in zijn carrière veel ervaring opgedaan in de industriële markt. De sterke groei die Van Egmond Groep heeft doorgemaakt de laatste jaren zal hij met veel ambitie verder gaan uitbouwen.”

Casper Gerritsen:
Commissaris Van Egmond Groep

Casper Gerritsen zal actief betrokken blijven als commissaris bij de onderneming. Hij zal zich gaan richten op verdere expansie van Van Egmond Groep in andere delen van Nederland. Zijn blijvende betrokkenheid is tevens een waarborg voor de verdere ontwikkeling van Van Egmond Groep.

Casper Gerritsen is trots op het aantrekken van Geert Laseur als zijn opvolger die hij qua ervaring goed vindt passen bij de ontwikkelingsfase waar Van Egmond Groep zich nu in bevindt.

Van Egmond Groep, met hoofdactiviteiten Elektrogroothandel, Industriële Automatisering en Kenniscentrum, is gevestigd in Doetinchem, Weert, Veghel en Barendrecht.
Van Egmond Groep is onderdeel van Sonepar Nederland waar ook de Technische Unie toe behoort.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics