Frans Huijbregts winnaar BOV Trofee 2016

0

Bov 2016 1Directeur Frans Huijbregts van de Helmondse Huijbregts Groep heeft de BOV Trofee 2016 gewonnen. Hij kreeg deze prestigieuze prijs maandagavond 21 maart uitgereikt in het Parktheater in Eindhoven. Huijbregts werd daarmee onderscheiden als de ondernemer uit de regio met de beste visie.

De Huijbregts Groep staat bekend om zijn voedingspoeders voor de voedingsmiddelenindustrie. Een ruwe schatting leert dat er circa 750 miljoen mensen op de wereld voedsel eten dat is toebereid met de voedingspoeders uit Helmond. Volgens het juryrapport vertelt Frans Huijbregts graag en goed over zijn bedrijf. “Hij voert zijn bedrijf waarachtig met visie.”

bov 4

Eduard Biekens uit Hapert en Ad en Kees Kuijken uit Eersel, de twee andere genomineerden voor de BOV Trofee 2016, kregen eveneens veel lof toegeworpen van de jury.

 

 

 

Nupky
Eerder mochten tijdens de bijeenkomst in het Parktheater de honderden aanwezige ondernemers per sms hun stem uitbrengen op een van de genomineerden voor de ASML Young bov 2Makers Award. Winnaar werd Rhys Duindam, industrial designer van huis uit en oprichter van Nupky. Deze ‘uitvindersfabriek’ aan de Kanaalstraat in Eindhoven gebruikt design als instrument om krachtige technologie verder te versterken. “We bouwen heldere, voor de hand liggende ideeën die nog niet bestaan”, zo omschrijven ze hun doelstelling.

Duindam kreeg alle lof voor zijn      die hij bedacht en ontwikkelde met zijn team. Het apparaatje stelt een gebruiker in staat om via een ‘akoestische beleving’ een digitale ‘music controler’ aan te sturen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics