FMI neemt 21 Groep over

0

Industriële dienstverleners FMI uit Bergen op Zoom en 21 Groep uit Roosendaal hebben bekend gemaakt dat 21 Groep onderdeel is geworden van FMI. De overeenkomst werd officieel getekend door René de Keijzer, CEO van FMI en Roger van Beveren, directeur-eigenaar van 21 Groep.

Met 7 vestigingen in Noord-Brabant en de Rijnmond is FMI vooral bekend als leverancier van componenten en assemblages voor de maakindustrie. Sinds enkele jaren is FMI ook actief in de montage van leidingen en mechanische constructies voor de procesindustrie. 21 Groep, dat bestaat uit de onderdelen Elektra 21, TeleCom 21 en InduCon 21, is volledig gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische en telecom installaties.

21 Groep blijft zelfstandig en onder eigen naam de markt bedienen vanuit haar nieuwe hoofdzetel in Ossendrecht. De industriële montage- en detacheringsactiviteiten van FMI zullen worden ondergebracht in twee nieuwe bedrijven: MechCon 21 en ProStaf 21. De groep gaat zich verder richten op nieuwbouw-, onderhoud- en renovatieprojecten in de industrie en de utiliteit. Het gebied Botlek – Moerdijk – Vlaanderen – Terneuzen blijft het voornaamste werkterrein.

Door de nieuwe opzet van 21 Groep ontstaat een technische dienstverlener met meer dan 130 medewerkers, die met haar gecombineerde mechanische en elektrotechnische expertise sterk wil groeien de komende jaren. “Deze stap past dan ook helemaal in de groei- en uitbreidingsstrategie van het FMI concern,” vertelt een enthousiaste René de Keijzer. Roger van Beveren is eveneens enthousiast. “Door in zee te gaan met een sterke partij als FMI wordt een mooi toekomstperspectief gegarandeerd voor het bedrijf dat ik 10 jaar geleden heb overgenomen en daarna heb uitgebouwd.” aldus Van Beveren.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics