Expice gaat verder onder de Betronic Group

0

Expice, actief in de productie en de assemblage van innovatieve elektronica, telt 40 medewerkers  en is gevestigd in Zwaag (NH). Betronic is actief in de ontwikkeling, productie en assemblage van innovatieve elektronica, het ontwikkelcentrum is gevestigd in Amsterdam (35 medewerkers) en de productielocatie is gevestigd in Suzhou China (50 medewerkers).

Link magazine september/oktober 2023. Thema: de heilige graal van volledige digitale integratie. Lees Link magazine digitaal of vraag een exemplaar op bij mireille.vanginker@linkmagazine.nl

Met het samengaan van de twee bedrijven krijgen Betronic en Expice klanten toegang tot ontwikkelcapaciteit en de mogelijkheid om zowel in Nederland (Expice) als in China (Betronic) te produceren. Door dit gezamenlijke productie aanbod, kunnen wij beter voldoen aan de klantenwens door het aanbieden van:

  • Eigen “off-shoring” en “near-shoring” mogelijkheden binnen de Betronic Group
  • Verdere optimalisatie van supply chain risico’s, kosten en productontwikkeling

De huidige directeur van Expice, Peter Happé, zal betrokken blijven voor overdrachtsactiviteiten tot 31 december 2023. De directie van Betronic Group zal bestaan uit Paul Vroling (financiën & strategie), Jasper de Jonge (algemene zaken), Johan Vonk (commerciële zaken) en Jasper Ligthart (operationele zaken).

Het samengaan van Expice en Betronic zal voor u op de korte termijn, als klant, geen merkbare veranderingen met zich meebrengen. Voor de langere termijn, kunnen wij u een ruimer aanbod van diensten aanbieden. U kunt erop vertrouwen dat wij het betrouwbare adres blijven voor ontwikkeling en productie/assemblage van uw elektronica, zoals wij dat in de afgelopen jaren ook zijn geweest.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics