eVision Industry Software wint Zilveren Ooievaar 2016.

0

Winnaar Zilveren Ooievaar eVision Industry Software 
Wethouder Karsten Klein: “eVision Industry Software is verkozen tot winnaar omdat de jury onder de indruk was van de forse groei, de bedrijfsvoering en de samenwerking. Door het toegankelijker maken en versimpelen van ‘moeilijke’ processen zorgt het bedrijf ervoor dat wereldwijd veiliger en efficiënter kan worden gewerkt.”

neil-currieHet bedrijf toont zich bovendien maatschappelijk betrokken door samen tegijsbert werken met scholen en door sponsoring aan goede doelen zoals het project ‘Vluchteling, maar vooral gewoon kind!’ van Unicef. Gijsbert de Regt en Neil Currie hebben volgens de jury in een moeilijke tijd visie en lef getoond om het bedrijf op te richten. Daarmee zijn zij in staat gebleken om een mondiaal opererende onderneming op te zetten die de grootste bedrijven ter wereld helpt om veiliger en efficiënter te werken. Klein: “Met recht een bedrijf om trots op de zijn.”

e-Vision
eVision Industry Software is wereldwijd marktleider in Control of Work software. Ondernemingen in onder meer olie, gas en (petro)chemie maken gebruik van de software van eVision om de controle over hun operationele processen te verbeteren.
In slechts vijf jaar tijd wist e-Vision te groeien van 5 werknemers naar meer dan 200. Vanuit het kantoor in Den Haag, streeft het bedrijf ernaar om de grootste bedrijven ter wereld te helpen op een veiligere en efficiëntere manier te werken.
De twee andere genomineerden waren tankstation en autowascentrum B. Kerkhof & Zn, en restaurant The Penthouse

 

 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics