ESEF Maakindustrie en NEVAT willen samen meer betekenen voor klant

0

ESEF Maakindustrie en NEVAT gaan samenwerken om meer te betekenen voor klanten en relaties. Door niet alleen tijdens, maar ook buiten de beurs ESEF Maakindustrie op inhoud gerichte evenementen en activiteiten te organiseren. Zo wordt bijvoorbeeld verbinding gelegd tussen de inhoud die NEVAT presenteert tijdens het congres ‘Nederland Maakt’ op 2 oktober en de live proposities die Jaarbeurs neerzet met ESEF Maakindustrie van 17 – 20 maart 2020. Aldus berichtgeving op Maakindustrie.nl

ESEF Maakindustrie is het grootste en belangrijkste evenement in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. De vakbeurs die de trots en innovatiekracht van de Nederlandse toeleveranciers laat zien en ze een podium geeft om zichzelf te presenteren. NEVAT, de branchevereniging voor toonaangevende toeleveranciers in de Nederlandse Maakindustrie, behartigt de belangen van deze bedrijven, die behoren tot een belangrijke schakel in de toeleverketen van de Nederlandse Maakindustrie.

Succesverhalen vertellen

“ESEF Maakindustrie en NEVAT sluiten zo nauw op elkaar aan, dat besloten is om samen te werken”, zegt Floris de Zwart, brandmanager ESEF Maakindustrie in gesprek met Maakindustrie.nl. We willen de praktische succesverhalen vertellen waar de bezoeker behoefte aan heeft. Een goed voorbeeld is een door NEVAT geïnitieerd onderzoek naar trends en ontwikkelingen in de maakketen. De resultaten hiervan worden gepresenteerd tijdens ‘Nederland Maakt’ op 2 oktober. Met de conclusies van dit rapport gaan we onder andere verder tijdens ESEF Maakindustrie waarbij NEVAT en haar leden kansen en oplossing bieden. Op deze manier krijgt ‘Nederland Maakt’ – dat door NEVAT wordt georganiseerd in samenwerking met FME en enkele ketenpartners – een vervolg tijdens de vakbeurs.

Anne-Jaap Deinum, branchemanager NEVAT: ”De Nederlandse toeleverindustrie neemt een bijzondere positie in de keten van de maakindustrie. Samenwerking in de keten is de key. Dit zullen we laten zien op Nederland Maakt en vervolgen tijdens de ESEF.”

Voor het hele interview, zie Maakindustrie.nl

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics