Erik Huttema verrijkt Skopos team

0

Erik  is een ervaren ERP Project Manager met meer dan 20 jaar ervaring in de Industrie. Skopos wordt door klanten meer en meer gevraagd om daadwerkelijk commitment te tonen vanuit de adviestrajecten, door klanten tijdens implementaties van de geselecteerde business software te begeleiden naar het beoogde rendement van de investering. Deze vraag vanuit haar klanten vult Skopos graag in met ervaren projectmanagers en adviseurs.

Erik heeft het traditionele ontwikkelpad doorlopen. Hij is begonnen als productieplanner en heeft midden jaren negentig een grote Baan implementatie als kerngebruiker meegemaakt bij Holec Middenspanning. Na de implementatie heeft hij volop meegewerkt aan de optimalisatie van de ERP-software binnen Holec. Vervolgens  heeft Erik zijn ervaring verrijkt bij een tweetal Baan implementatiebedrijven. Erik is, na een uitstap van ongeveer 6 jaar, terug gevraagd door Eaton. Eaton had in tussentijd Holec overgenomen. Erik ging leidinggeven aan de internationale Oracle implementatie binnen de Business Unit Electrical van Eaton. Na een succesvolle afronding van dit project heeft hij diverse Microsoft Dynamics AX en SAP Business One implementaties geleid als projectmanager bij diverse industriële bedrijven.

Erik heeft met zijn voeten in de spreekwoordelijke klei gestaan weet uit zijn eigen ervaring als geen ander wat er bij een succesvol project komt kijken. Hij weet daarbij de klant op een pragmatische en nuchtere wijze bij de hand te nemen en samen met de klant een succesvol team op te bouwen op weg naar een goed eindresultaat. Team spirit is hierbij altijd van belang, want dit is de basis van elk gezamenlijk succes!

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics