Emixa kondigt rebranding van de gelieerde Appronto, cards PLM Solutions, Dimensys, Magnus Digital en OnePLM aan.

0

Emixa, de toonaangevende partner voor digitale transformatie, kondigt de rebranding aan van zijn gelieerde bedrijven onder de Emixa merknaam in de Benelux en het VK. De rebranding weerspiegelt de visie van het bedrijf om geïntegreerde oplossingen en diensten aan te bieden voor zijn klanten in verschillende markten en sectoren.

De rebranding van Emixa omvat een nieuw logo, juridische namen, website en grafische identiteit die de innovatieve en klantgerichte aanpak van het bedrijf benadrukken. De nieuwe website, www.emixa.com, biedt een gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke ervaring die de oplossingen, diensten en klantsuccesverhalen van het bedrijf belicht.

De rebranding omvat ook de consolidatie van gelieerde bedrijven, zoals Appronto, cards PLM Solutions, Dimensys, Magnus Digital en OnePLM, onder de Emixa naam. Dit stelt het bedrijf in staat om een naadloze en consistente ervaring te bieden aan zijn klanten, en om de synergieën en expertise van zijn diverse teams te benutten.

Peter-Jan Simons, CEO van Emixa, zei: We zijn verheugd om de rebranding van Emixa en al onze gelieerde bedrijven aan te kondigen. Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf, omdat het onze groei en evolutie door de jaren heen weerspiegelt. We geloven dat door onze merkidentiteit te verenigen, we onze waarde propositie beter kunnen communiceren en ons kunnen onderscheiden in de markt. We zijn ervan overtuigd dat ons Emixa merk ons zal helpen onze missie te bereiken om de digitale transformatie van onze klanten te versnellen.”

Emixa biedt zijn klanten innovatieve, hoogwaardige, full-service oplossingen op het gebied van digitale transformatie, met een speciale nadruk op de maakindustrie, ook wel bekend als ‘Industrie 4.0’, met behulp van Siemens (PLM), SAP (ERP), Mendix (Low Code Applications) aangevuld met Management Consulting, Integration Solutions en Data & Analytics practices. De groep is actief in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland en Zwitserland. De basis voor Emixa werd gelegd in 2022 toen de bedrijven Appronto, cards PLM Solutions, Dimensys, Magnus Digital en OnePLM de krachten bundelden met de steun van Holland Capital. In september 2023 is LMtec Digital Solutions in de DACH- en Benelux-regio toegevoegd aan de Emixa Group en de rebranding naar Emixa zal later in Q1 volgen.

Link magazine december/januari 2023/2024: Vertrouwen in de keten, niet alleen voor relaties tussen bedrijven; ook tussen afdelingen binnen een organisaties. Lees Link magazine digitaal of vraag een exemplaar op bij mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

Holland Capital investeert al 40 jaar verantwoord en succesvol in meer dan 180 Nederlandse MKB-bedrijven. Met een heldere investeringsstrategie zijn ze actief in de aantrekkelijke groeimarkten van Healthcare, Technology en Agrifood. Hun ervaren en betrokken investeringsteam begrijpt ondernemerschap. Ze streven naar een open, duurzame en professionele relatie met de managementteams van de bedrijven waarin ze investeren, met als gemeenschappelijk doel groei te realiseren. Holland Capital wordt ondersteund door een breed netwerk van succesvolle ondernemers in de relevante groeimarkten. Holland Capital heeft kantoren in Amsterdam en Düsseldorf. Holland Capital is sinds 2020 betrokken bij Emixa als aandeelhouder. Zij ondersteunt het management actief bij de strategische ontwikkeling van het bedrijf.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics