Eltrex Motion treedt toe tot Brainport Industries

0

 Eltrex Motion, specialist in aandrijf- en positioneertechniek en onderdeel van de internationale Eight Lakes group, is lid geworden van Brainport Industries. Dit ecosysteem bundelt de krachten van toeleveranciers in de maakindustrie voor het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van toonaangevende, geavanceerde en intelligente hightechapparatuur.

Brainport Industries telt tien jaar na de oprichting ruim honderd leden. Samen participeren zij in projecten op het gebied van technologie, markt en mens om zo het netwerk van toeleveranciers en de gezamenlijke innovatiekracht verder te versterken. Door samen te werken, verstevigen de Nederlandse toeleverende bedrijven bovendien hun internationale concurrentiepositie.

Link magazine editie oktober/november thema 2021: Data is key hoe kan het mkb daar winst mee maken? Lees Link digitaal of vraag een exemplaar op: mireille.vanginkel@linkmagazine.nl’

Groeiambitie

Deelname aan Brainport Industries past binnen de groeiambitie van Eltrex Motion. Het ecosysteem zorgt voor een voortdurende stroom van kenniswerkers en experts en stelt leveranciers in staat hun output te verhogen en uit te groeien tot marktleiders. Original equipment manufacturers (OEM’s) die deze keten optimaal benutten, kunnen hun klanten beter bedienen.

“Brainport Industries is wereldwijd een toonaangevende, open supplychain voor hightechbedrijven, en heeft de ambitie om zich verder te ontwikkelen en verder te groeien. Aan die ontwikkeling leveren wij graag onze bijdrage”, zegt Coen Waltman, Director van Eltrex Motion. “Wij zijn blij dat we lid zijn geworden van deze innovatieve groep van bedrijven en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.”

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics