Elbert Griffioen en Kees Nijenhuis in Co-General Manager bij BluePrint Automation BV

0

Na meer dan twaalf succesvolle jaren treedt André Verkleij terug als Algemeen Directeur van BluePrint Automation BV in Nederland. Met ingang van 1 juli 2024 zullen Elbert Griffioen en Kees Nijenhuis binnen het bedrijf promoveren en de rol van André Verkleij overnemen in een Co-Leadership positie. Tegelijkertijd wordt André lid van de raad van commissarissen.

“Ik ben erg trots op alles wat we in de afgelopen twaalf en een half jaar hebben bereikt,” zegt André Verkleij. “Om persoonlijke redenen heb ik de moeilijke beslissing moeten nemen om terug te treden. Ik heb er echter alle vertrouwen in dat we onder leiding van Elbert en Kees de indrukwekkende ontwikkeling en groei van ons bedrijf zullen voortzetten.”

Link magazine februari/maart 2024 Thema: De keten op orde op lokaal niveau.
Lees Link magazine digitaal of vraag een exemplaar op bij mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

Elbert Griffioen kwam in 2001 bij BluePrint Automation (BPA) als Field Service Engineer. In 2013 keerde hij terug als Service Manager en sinds 2020 is hij werkzaam als Technisch Directeur. Kees Nijenhuis, die eerder in de grafische apparatuurindustrie werkte als Manager Operations (NL) en Vice President (US), kwam in 2018 bij BPA en is momenteel Operations & Service Director. In hun nieuwe rol als Co-General Manager zal Elbert zich voornamelijk richten op Sales en de Technische afdelingen, terwijl Kees zich zal concentreren op Operations, Service en HR.

“We betreuren het allemaal dat André helaas heeft besloten om terug te treden. BPA, met al haar mensen, is zeer dankbaar voor André’s leiderschap, toewijding en niet aflatende drive gedurende al deze jaren om van ons bedrijf een geweldige plek om te werken te maken, waarbij onze klanten altijd centraal staan in wat we doen”, aldus BPA’s wereldwijde CEO, Gijsbert Dezaire. “We zijn natuurlijk erg blij dat we André en al zijn expertise kunnen behouden door hem de functie van commissaris te laten aanvaarden.

“André heeft deze verandering in leiderschap zorgvuldig gepland en heeft goed geïnvesteerd in de ontwikkeling en groei van zijn leiderschapsteam en als gevolg daarvan in zijn opvolgingsplanning. We zijn verheugd dat we met de promotie van Kees en Elbert verzekerd zijn van een soepele overgang van leiderschap en een voortzetting van BPA’s ondernemerscultuur en haar waarden als familiebedrijf”.

BPA BV is onderdeel van het familiebedrijf BPA Group, bestaande uit BPA Inc., dat zich richt op de Noord- en Zuid-Amerikaanse markten, en BPA BV dat de rest van de wereld bedient. Volgens Gijsbert Dezaire is het het “BluePrint verschil” dat BPA onderscheidt in de markt. “Dit weerspiegelt BPA’s toewijding aan onze diepgaande en langdurige partnerships, waarbij we altijd een oplossing op maat zullen vinden en een uitstekende service zullen leveren, wat de uitdaging ook is. Door voortdurend te investeren in mensen, cultuur en technologie streeft BPA ernaar om de verwachtingen van klanten te overtreffen en het elke dag opnieuw te verdienen om de voorkeurspartner te zijn in automatisering van secundaire verpakkingen”.

* op de foto: General Manager André Verkleij (midden) overhandigt de sleutel van BPA BV aan Kees Nijenhuis (links) en Elbert Griffioen (rechts).

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics