Economische Missie Smart Industry Duitsland.

0

9 -12 Oktober 2018: Deelstaten Saarland en Rijnland-Palts

Parallel aan het werkbezoek Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima

Ga mee op de economische missie naar Rijnland-Palts en Saarland met Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, en missieleider Ineke Dezentjé Hamming. De Koning en de Koningin zijn aanwezig bij enkele programmaonderdelen van de missie.

Het programma voor deze missie richt zich op de digitalisering van de industrie en is geschikt voor organisaties die zaken (willen) doen in Duitsland, bestaande contacten willen uitbreiden of een voor innovatiesamenwerking willen starten.

Aan de Duitse kant is er veel bereidheid tot samenwerking. Daarom is dit voor de Fieldlabs, de high-tech maakindustrie, evenals kennisinstellingen die high-tech maakindustrie ondersteunen, de uitgelezen kans om in contact te komen met toonaangevende kennisinstellingen zoals DFKI en Cispa. Het programma bevat onder andere bezoeken aan Smart Factory KL, Bosch Rexroth, Fraunhofer en ZeMA .

Deze missie is met name geschikt voor organisaties uit de Smart Industry Fieldlabs, de high-tech maakindustrie en bedrijven en kennisinstellingen die de high-tech maakindustrie ondersteunen bij het doorvoeren van nieuwe digitale productieprocessen. Het gaat daarbij om onderwerpen als Smart Industry/Industrie 4.0, Big Data, Internet of Things, Kunstmatige Intelligentie en Cybersecurity.

Bedrijvenprogramma

Met deelname aan deze missie kom je in contact met potentiële Duitse (zaken)partners en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden die beide deelstaten jou te bieden hebben. In het programma zijn onder andere opgenomen:

  • (individuele) matchmaking
  • seminar(s) of workshop(s)
  • bezoeken aan bedrijven, overheids- en kennisinstellingen
  • Holland Trade Dinner en netwerkevents
  • Een gedetailleerd programma vindt u hier

Aanmelden: Klik hier om u aan te melden.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.