Dynobend B.V. is overgenomen door Nivora Groep.

0

dennisDynobend B.V., een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van oplossingen voor het koud vervormen van buis, draad en profielen is overgenomen door de Nivora Groep. Nivora Holding B.V. heeft aandelen in innovatieve industriële bedrijven en beschouwt deze recente acquisitie als een belangrijke bijdrage bij de waarde van de algehele groep van bedrijven.

Dennis Scholten, die aan zal blijven als algemeen directeur van Dynobend B.V. zegt: “Nivora kan ons de kennis en financiële steun geven om een enorme sprong voorwaarts te maken bij de ontwikkeling van onze producten en oplossingen. We zijn trots om een lid van de Nivora Groep te zijn.”

 

Over Dynobend B.V.

Dynobend is sinds 1988 specialist in het leveren van precisieoplossingen op het gebied van het buigen (koud vervormen) van buis, draad en profiel. Middels slimme software binnen de buig- en omvormtechnologie, alsmede eigen ontwerp en fabricage van gereedschappen, is een compleet gamma voorhanden. Bedieningsgemak, maximale vrijheden en een attractief design zijn de unieke eigenschappen voor zowel de standaard buigmachines als ook voor de turn-key oplossingen. De disciplines engineering, mechanica, software en de interactie tussen mens en machine zijn de krachten van Dynobend. In de zoektocht naar innovatieve oplossingen, worden de grenzen van de technische mogelijkheden en kennis verruimd.

Over de Nivora Groep

De groep omvat vier vooraanstaande Nederlandse merken metaalbewerkingsmachines met een rijke historie: Darley (1934) en Safan (1960) die onder het nieuwe merk SafanDarley; innovatieve machines bouwen voor de plaatbewerking; Bewo Cutting Systems (1935) dat industriële zaagmachines produceert en STYLE CNC Machines (1991), producent van unieke draai- en freesbanken. De Nivora groep heeft fabrieken in Lochem, Eijsden, Waalwijk en Bunschoten en vestigingen in Duitsland, Engeland, Tsjechië, Taiwan, USA en Zweden. Met de overname van Dynobend B.V. heeft de groep meer dan 350 medewerkers in Nederland, welke gezamenlijk een omzet genereren van meer dan 65 miljoen euro.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics