Duurzame inzetbaarheid: klaar voor de toekomst?

0

Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk en urgent thema voor ondernemers. Maatschappelijke en technologische trends zorgen voor de nodige vraagstukken. Vergrijzing en tekorten op de arbeidsmarkt vragen om technologische en sociale innovatie en om duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Onderwerpen, die ook in link Magazine geregeld aan bod komen. 

DONDERDAG 6 SEPTEMBER | 15:00 – 19:00

LOCATIE: RESATO INTERNATIONAL  TE ASSEN
(dUITSLANDLAAN 1, 9403 dl, ASSEN)

In gesprek
Maar wat is duurzame inzetbaarheid precies? En hoe vergroot u de duurzame inzetbaarheid in uw onderneming? Welke rol spelen technologische en sociale innovatie hierin? Tijdens deze actieve sessie gaan we met elkaar in op deze vragen. Aan de hand van het dialoogspel Duurzame inzetbaarheid van Berenschot bespreekt u met andere ondernemers hoe u kijkt naar duurzame inzetbaarheid, welke ontwikkelingen op uw onderneming afkomen en wat dit betekent voor uw medewerkers. U wisselt samen ervaringen uit en doet inspiratie op.

“Het dialoogspel, een inspirerende werkvorm die helpt om het gesprek op een prettige manier te voeren.”

Nieuwste inzichten
De sessie wordt ingeleid door een ervaren adviseur van Berenschot over de laatste inzichten op het gebied van duurzame inzetbaarheid, sociale innovatie en smart industry. U gaat geïnspireerd naar huis met concrete ideeën over hoe u aan de slag kunt met duurzame inzetbaarheid!

Praktische informatie
Datum: donderdag 6 september 2018
Tijd: van 15.00 uur tot 19.00 uur
Locatie: Resato Internaional, Duitslandlaan 1, 9403 DL, Assen
In 2015 is Resato (toonaangevend in hogedruktechnologie)  uitgeroepen tot het meest innovatieve bedrijf van Nederland. Resato heeft al veel stappen gezet op het gebied van duurzame inzetbaarheid (lees hier).

Wij nodigen u van harte uit aanwezig te zijn en actief mee te praten tijdens de discussies bij deze link Magazine & Berenschot Sessie. U kunt zich aanmelden voor deze middag door een mail met uw persoonlijke gegevens (naam, bedrijfsnaam, functie, adres, telefoonnummer en mailadres) te sturen aan uitgever@linkmagazine.nl. Of klik op onderstaande knop voor Aanmelden.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics