Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards 2019/20, 21 november vanaf 1600 live te volgen via DISCA livestream

0

Topondernemers aan tafel 21 november bij Carolien Meijer en Henk Volberda vanaf 1600 live te volgen via DISCA livestream, gesprekthema: Talkshow‘Wat wil de klant?’. U kunt de discussie live volgen vanaf 1600 uur.
Henk Hanskamp van Hanskamp AgroTech, Hans van Wijngaarden van start-up Xyall BV, Carel van Sorgen van 247TailorSteel en Robert van Dorst van Cremer Speciaalmachines.  U kan de Talkshow live volgen en meestemmen met de thema’s, het is niet meer mogelijk om u aan te melden om live aanwezig te zijn. 

DISCA Awards van Link magazine zijn ‘Een beloning voor al onze medewerkers’. Foto © Sam Rentmeester

Om 20.30 starten wij met de bekendmaking van de 5 beste bedrijven per categorie voor de Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards 2017/18. Per categorie vijf bestscorende genomineerden gaan naar de finale, waar ze onderwerp van discussie worden van een jury. De drie jury’s bestaan uit de bedrijven die de finalisten hebben genomineerd. De twee suppliers-jury’s staan onder leiding van Joes Wigman van Berenschot, de customer-jury heeft als voorzitter Anita van Gils, Hogeschool Windesheim familiebedrijven. Deze jury’s bepalen de top-twee. De aanwezigen bij de prijsuitreiking op 21 november in Boerderij Mereveld te Utrecht beslissen ter plaatse, met hun smartphone, over de winnaar en de runner-up.

Wij organiseren de Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards in samenwerking met ING en Isah Business Software.

  U kunt dit live volgen vanaf 20.30 

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics