21 november aanmelden voor de uitreiking van de Dutch Industrial Suppliers Awards 2019

0

Dutch Industrial Suppliers and Customer Awards 2019

Na een geslaagde editie van de DISCA in 2018 met Inspiro en Van Egmond als winnaars in de verschillende categorieën zijn nu de voorbereidingen voor de uitreikingen van 2019 in volle gang.

Wie kan beter aangeven of een toeleverancier waarde toevoegt, dan de klant van deze toeleverancier, aldus de uitgever van link Magazine. Geïnspireerd door een brainstormsessie met topondernemers in de Nederlandse industrie is link Magazine 18 jaar geleden gestart met het uitreiken van deze awards, juist om die goede toeleveranciers, die waarde of kennis toevoegen als inspiratiebron voor andere bedrijven te exposeren. Uitbestedend Nederland mag graag de DISCA als benchmark zien.

We hebben in Nederland een geweldige maakindustrie en het is juist belangrijk om de partijen met elkaar te verbinden, is Joes Wigman, die beide juryberaadslagingen in 2018 leidde, van mening. ‘Een verkiezing als deze brengt ecosystemen en ondernemers bij elkaar. Het bevordert kennisuitwisseling. Dat begint al met de honderden nominaties. Dat er vervolgens twee keer vijf finalisten overblijven die strijden om de prijzen is mooi, maar niet het enige. Het verbinden is waardevol, om van elkaar te leren en elkaar beter te maken. Wat mij betreft is dit evenement een perfect instrument om de maakindustrie te stimuleren.’

Categorieën 
De inmiddels prestigieuze awards worden dit jaar voor de 18e keer uitgereikt in aansluiting op een spetterende talkshow in Boerderij Mereveld te Utrecht op 21 november aanstaande. De awards worden in twee verschillende categorieën  – Best Knowledge en Best Logistics  – aan die toeleveranciers uitgereikt die, volgens hun klanten, het best presteren.

‘Onderscheidend aan de DISCA is dat bedrijven zich niet zelf kunnen voordragen, maar daarvoor afhankelijk zijn van hun klant of toeleverancier.’

Best Knowledge Supplier

Hiervoor kunnen worden toeleveranciers genomineerd met eigen r&d (incluis engineering) in Nederland. In deze categorie vallen de bedrijven die – dankzij eigen ontwikkel- en engineeringsinspanningen – uitblinken in het toevoegen van waarde aan het eindproduct van de klant. Ook vallen er ingenieursbureaus onder en bedrijven die door re-engineering zorgen dat de productiekosten lager worden. Kortom: door kennis toe te voegen dragen knowledge suppliers er substantieel aan bij, dat met het eindproduct meer geld wordt verdiend en/of de kosten afnemen (target movers).

Best Logistics Supplier
Hiervoor kunnen worden genomineerd toeleveranciers zonder eigen r&d (incluis engineering) in Nederland. In deze categorie vallen toeleveranciers die uitblinken in de logistiek. Logistics suppliers ontzorgen de klant door ervoor te zorgen dat het gevraagde steeds op tijd, in de juiste hoeveelheid, van de juiste kwaliteit en tegen de on target prijs beschikbaar is.

Alle finalisten van 2018: stuk voor stuk top-toeleveranciers en -uitbesteders. (Fotografie: Sam Rentmeester)

 

aanmelden voor DISCA 2019: disca@linkmagazine.nl

Met vriendelijke groet,

John & Mireille van Ginkel en Martin van Zaalen
uitgevers & hoofdredacteur link Magazine

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics