Durk-Jan Nederlof toegetreden tot de directie van Bosch Rexroth B.V.

0

Vanaf 1 november 2019 is de heer Durk-Jan Nederlof toegetreden tot de directie van Bosch Rexroth B.V. als Senior Vice President Business Unit Large Projects met verantwoordelijkheid voor Sales. Hiermee speelt Bosch Rexroth in op de behoefte om de wereldwijde markt- en bedrijfsoriëntatie van de Business Unit Large Projects verder te versterken.

Ron van den Oetelaar

Durk-Jan Nederlof, voormalig Managing Director Shiprepair & Conversion van Damen Shipyards Group is per 1 november 2019 toegetreden tot de directie van Bosch Rexroth B.V. Hij neemt de functie Senior Vice President van de Business Unit Large Projects, met verantwoordelijkheid voor Sales (gevestigd in Boxtel, Nederland), op zich.

Tegelijkertijd neemt Ron van den Oetelaar de positie van Vice President Technical binnen de Business Unit Large Projects op zich.

De directie van Bosch Rexroth B.V. wordt daarmee vanaf 1 november 2019 gevormd door Durk-Jan Nederlof, Ron van den Oetelaar en Ron Schilders (Financial Director).

Ron Schilders

De heer Nederlof begon zijn professionele carrière in 1999 als projectingenieur bij Damen Shipyards, nadat hij scheepsbouw had gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft. Hij vervolgde zijn carrière als projectmanager scheepsreparatie en nam daarna verschillende managementfuncties op zich binnen de Damen Shipyards Group.
Door deze wijzigingen speelt Bosch Rexroth in op de noodzaak om de wereldwijde markt- en bedrijfsoriëntatie van de Business Unit Large Projects verder te versterken. Tegelijkertijd zal meer aandacht worden besteed aan systeemontwikkeling, project- en engineeringactiviteiten. Excellence op beide gebieden wordt als essentieel beschouwd voor een duurzame, winstgevende bedrijfsactiviteit.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics