dr. Robert-Jan Vreeburg en HedoN Electronic Developments de juiste match.

0

Hedon Robert-Jan VreeburgRobert-Jan Vreeburg heeft honderd procent van de aandelen overgenomen van de drie oprichters, die HedoN in 1979 zijn gestart als een spin-off van de TU Delft. ‘Met deze overname door Robert-Jan is de continuïteit van onze klanten, leveranciers en het personeel gewaarborgd en dat was voor ons de belangrijkste voorwaarde in het verkoopproces’,  aldus medeoprichter Herard Buis. HedoN ontzorgt haar langdurige relaties in de zakelijke markt met een totaalconcept van ontwikkeling, productie en technische service van hard- en software. Het bedrijf is een wereldwijde specialist op het gebied van inductieverwarming, en meet- en regelsystemen voor onder andere de offshore-industrie, medische infrastructuren en sinds 2015 ook voor testsystemen voor de opslag van groene energie. Onder leiding van Vreeburg heeft het bedrijf de afgelopen jaren een verdere professionaliseringsslag gemaakt. ‘HedoN ontwikkelde al bijzonder slimme technologische producten, nu staat er een nog steviger fundament om door te groeien met nieuwe innovatieve projecten’, aldus Robert-Jan Vreeburg.

Toepassen van nieuwe veiligheidsprotocollen voor ‘the Internet of Things’

De afgelopen drie jaar heeft de heer Vreeburg de functie van CEO binnen het bedrijf bekleed. Hiervoor werkte hij onder meer voor Shell en de Banketgroep. Hij heeft bij HedoN ingezet op verbreding van het productaanbod in inductieverwarming, het toepassen van nieuwe veiligheidsprotocollen voor ‘the Internet of Things’ en het aanboren van nieuwe markten zoals groene energie. Tevens is de bestaande klantenportefeuille verstevigd en verder uitgebouwd. Dit heeft geleid tot een stevige omzetstijging en verbetering van de eigen positie in de markt. Vreeburg verwacht dat deze ontwikkeling de komende jaren doorzet.

HedoN juiste match Robert-Jan Vreeburg

Met de overname gaat een langgekoesterde wens in vervulling. ‘Ik heb altijd een eigen bedrijf willen leiden en ben een tijd op zoek geweest naar de juiste match’, geeft Robert-Jan Vreeburg aan. ‘HedoN past heel goed bij mij en daar ben ik bijzonder gelukkig mee.’

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics