DISCA’23 van Link magazine op 23 november: spraakmakende talkshow plus spannende finale

0

Vertrouwen in de keten‘ is dit jaar het thema van de talkshow bij deze 21ste uitreiking van de link Magazine’s DISCA-awards bij boerderij Mereveld (Mereveldseweg 9 te Utrecht). De Coronacrisis en logistieke uitdagingen en schaarste die erop volgen, hebben de onderlinge relaties tussen bedrijven op scherp gezet. Sommige banden zijn verbroken, maar de echte partnerships zijn vooral hechter geworden. Vertrouwen is daarbij het sleutelwoord. Samen door de crisis zorgt voor krediet. Echte partners spelen open kaart naar elkaar en durven de ander in hun keuken te laten kijken. Met die openheid en kwetsbaarheid zetten ze reuzenstappen. Als je dat kunt combineren met de oude efficiëntiecredo’s van lean en just in time ben je spekkoper. Eerlijk en oprechte communicatie, forecasting en persoonlijk contact zijn de ingrediënten van een hechte samenwerking. En dat geldt niet alleen voor relaties tussen bedrijven, ook tussen afdelingen binnen een organisatie spelen die thema’s.

Line-Up aan tafel
Dit alles komt ongetwijfeld aan bod tijdens de boeiende talkshow. Aan tafel zitten onder anderen Rombout Swanborn, serieondernemer en oprichter van HyET Group, Marc Evers, directeur TBRM, een incubator en engineering service provider, en Ellen de Brabander, executive vice president r&d and innovation bij farmaceutisch bedrijf voor diergezondheid Elanco. De doortastende Hans Streng, voormalig ceo van onder meer Luxexcel en Epyon en tegenwoordig investment adviseur bij SET Venturesn en de enthousiaste, mensgerichte Martijn de Zoete van managementconsultancybureau AnyChange, interviewen de gasten, met dit jaar meer ruimte dan ooit om (inter)actief deel te nemen door de gasten in de zaal.

De talkshow gaat vooraf aan de uitreikingen van de drie Dutch Industrial Suppliers and Customer Awards (DISCA). Na de borrel vindt tijdens het diner de live finale plaats van de Dutch Industrial Suppliers and Customer Awards 2023. En u beslist zelf mee naar wie de prijzen gaan! Welke klant en welke twee toeleveranciers gaan dit jaar naar huis met de prestigieuze prijzen? En er is natuurlijk voldoende gelegenheid met elkaar na te praten over de talkshow en de finalisten van dit jaar! Link Magazine organiseert de DISCA jaarlijks in samenwerking met ING en ISAH Business Software.

PROGRAMMA

Het programma ziet er op 23 november 2023 als volgt uit:

15.30 uur         Start Ontvangst van gasten in het Achterhuis & De Deel
(aankomst met een aangekleed kopje koffie met een vleugje
                          link-Experience

16.00 uur         Aanvang talkshow onder leiding van Hans Streng &
                          Marijn de Zoete met aan tafel: Rombout Swanborn,
                          Marc Evers & Ellen de Bradander 

17.30 uur         Einde talkshow en aanvang van de link Magazine’s Meet & Greet – netwerkborrel

18.30 uur         Diner DISCA’23 & De uitreikingen van
* Best Parts & Process Supplier
* Best Customer  en
* Best Knowledge Supplier
onder leiding van: Joes Wigman – Juryvoorzitter
Best Parts & Process Supplier en Best Knowledge
Supplier en Marc Hendrikse– Juyvoorzitter Best
Customer

21.30 uur          Afsluiting & vertrek

Link Magazine organiseert de DISCA jaarlijks in samenwerking met ING en ISAH Business Software. Meer informatie of aanmelden? Mail naar disca@linkmagazine.nl.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics