DISA 2004 Winnaar Achievement Award 2004

0

Frencken winnaar Achievement Award 2004

Van de 145 kandidaten voor de Dutch Industrial Suppliers Awards haalden er negen de finale: vijf in de 1st tier-categorie, vier in de 2nd tier-categorie. In beide categorieën ontliepen de kandidaten elkaar niet veel, maar bij de 1st tier suppliers waren de verschillen wel heel miniem. Sterker nog, de Nijdra Groep en de Frencken Group eindigden op een tiende punt na ex aequo. 

Een te kleine marge om Frencken niet ook te lauweren, oordeelde de jury. En dus werd op het laatste moment een derde award in het leven geroepen: de Achievement Award. Een prijs voor die toeleverancier die constant een hoog niveau weet vast te houden. Van de Frencken Group kan dat wel gezegd worden. De onderneming legde immers in 2002 beslag op de award en was ook deze keer weer door drie oem’ers naar voren geschoven als preferred supplier. ‘Aan de top blijven lukt niet iedereen’, zei jurylid Maarten van Bree, woordvoerder van oem’er PANalytical. ‘Frencken levert topprestaties en is een veelzijdig en compleet system supplier. Het bedrijf blijft zich verder ontwikkelen in het engineeren van modules.’

Directeur Pieter Lux voelde zich zeer vereerd. ‘Een mooie nominatie, een mooie award. We hebben twee hectische jaren achter de rug. Toeleverancier zijn betekent topsport bedrijven. Daar gaan we mee door.’ Volgend jaar geeft Frencken de Achievement Award door aan een andere toeleverancier die erin slaagt het hoge niveau vast te houden.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics