Directeur WTC Twente Freerk Faber gekozen in wereldwijde WTC bestuur

0

Eerder deze maand is in Mexico tijdens de jaarvergadering van de World Trade Centers Association (WTCA) directeur Freerk Faber van het WTC Twente gekozen in het wereldwijde WTC bestuur namens de Europese World Trade Centers en is daarmee de opvolger van Gerard Vaandrager van WTC Den Haag.

Het WTC Twente maakt deel uit van de World Trade Centers Association met het hoofdkantoor in New York. Bij de WTCA zijn 325 World Trade Centers in 90 landen aangesloten. Een WTC ondersteunt bedrijven bij het internationaal zakendoen en gebruikt hiervoor het wereldwijde netwerk. Freerk Faber zal de komende 4 jaar namens de Europese WTC’s de belangen vertegenwoordigen in de WTCA Board.

De voorzitter van de WTCA John Drew over de benoeming van Freerk Faber: ”We zijn verheugd dat we Freerk in ons bestuur mogen verwelkomen om zijn ervaring op het gebied van trade services te kunnen delen en ook kan bijdragen aan de continue inspanningen van de WTC’s aan de groei van kleinere steden. Tevens zijn we blij dat Freerk zijn leiderschap wil delen binnen de WTC vereniging.”

In Mexico heeft het WTC Twente contacten kunnen leggen voor diverse Twentse bedrijven en organisaties bij andere WTC’s in de sectoren medische technologie, automotive en aerospace. Zo is o.a. contact gelegd met WTC Lille (Frankrijk), Washington DC (USA) en Querétaro (Mexico). Door deelname in de WTCA Board krijgt het WTC Twente en daarmee de Twentse bedrijven een nog betere toegang tot het wereldwijde WTC netwerk. In Mexico kwamen 90 WTC’s bij elkaar uit 35 verschillende landen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics