Dieseko Group neemt Woltman Piling Equipment over

0
Dieseko Group, producent en leverancier van onder andere hydraulische trilblokken, heeft per 1 januari 2016 het Nederlandse Woltman Piling Equipment  uit Giessenburg overgenomen. Woltman is als producent en leverancier van funderingsmachines eveneens marktleider in zijn segment. 
 
Door de overname kunnen beide bedrijven hun krachten bundelen en schaalvoordelen realiseren. Onder meer op het gebied van gezamenlijke inkoop. Klanten op hun beurt gaan profiteren van kortere levertijden en nieuwe innovaties.
 
Dieseko trilblokkenMarktleiderschap hydraulische trilblokken 
 
Ton Kraak, ceo van Dieseko Group: ‘De overname van Woltman past naadloos in ons beleid om naast het marktleiderschap dat we al hebben in hydraulische trilblokken een totaal productenpakket voor funderingsaannemers te kunnen bieden. We kennen Woltman goed en onze dochter PVE Piling & Drilling Rigs, het bedrijf dat Dieseko Group in 2014 overnam, werkt al jaren nauw met hen samen.’
 
 
 
Woltman Piling Equipment blijft als zelfstandige business unit van Dieseko Group actief in de Benelux. Alle medewerkers blijven werkzaam binnen de organisatie. 
 
Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics