De toekomst van smart machines binnen de industrie

0

Als marktleider in industriële automatisering en machinebesturing is Schneider Electric uw innovatiepartner. Wij denken mee over uw strategie over ontwerp, ontwikkeling en beheersing van alle machineprocessen in uw organisatie. Met ruim 180 jaar expertise zijn wij dé autoriteit in het toepassen en verbinden van machinebesturing en procesautomatisering. In samenwerking met onze klanten vinden wij antwoorden op uw vragen over connectiviteit, veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie.

 De toekomst van industriële automatisering hangt af: connectiviteit. Met de ongekend snelle ontwikkelingen van trends zoals Industrial Internet of Things (IIoT) en robotica toepassingen is connectiviteit niet meer weg te denken. Industriële communicatie en productie beperken zich niet alleen tot ‘smart’ machines; de hele life cycle ondergaat veranderingen. Wij denken daarom mee tijdens de lifecycle van uw machine-automatisering voor de zekerheid van beschikbaarheid en continuïteit. Schneider Electric ondersteunt u van het ontwerp tot onderhoud van uw machine.

 Uw partner voor slimme technologie

Technologie verandert de industriële wereld. U wilt blijven meegroeien, maar kent u de beste antwoorden op uw uitdagingen? Het Industrial Internet of Things (IIoT) en robotica stellen uw organisatie voor nieuwe vragen. Schneider Electric helpt u door mee te denken in de complete lifecycle van uw industriële activiteiten.

 Dat doen wij door advies over en implementatie van uw machine-automatisering. Wij kijken niet alleen naar besturing, regelaars, sensoren, behuizingen en machineveiligheid. We kijken naar visualisatie (HMI’s), machinebesturing (PLC’s), telemetrie en energiemanagement. Met daarbij de vraag hoe wij u kunnen helpen te verbeteren en vernieuwen op het gebied van connectiviteit.

 De volledige oplossingen voor de digitale transformatie

EcoStruxure is ons open, interoperabele plug-and-play IoT-architectuurplatform voor gebouwen, datacenters, infrastructuur, fabrieks- en machineautomatisering. Dit platform biedt een softwareportfolio voor energiebeheer en industriële automatisering. Of u nu ontwerpt, bouwt, exploiteert of onderhoudt, onze software is ontwikkeld om de efficiëntie binnen de waardeketen te verhogen. Daarbij kijken we naar de inzet van software voor bijvoorbeeld aandrijvings- en motorbesturing, elektrisch ontwerp, thermische controle, intuïtieve machineprogrammering of onderlinge connectie van machines. Zo ontwikkelen wij voor onze klanten geintegreerde oplossingen.

 Centraal in de aanpak van Schneider Electric staat altijd de oplossing voor uw klant, met een focus op de efficiëntie en digitale transformatie van machine-automatisering en – letterlijk en figuurlijk – duurzame winst van industriële processen.

 Meer kennis en inzicht: Schneider Electric maakt het mogelijk als uw partner op het gebied van machine- en procesautomatisering.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics