De genomineerden voor de tweede ronde van de Best Process & Parts Supplier 2021

0

De prijs voor de Best Process & Parts Supplier is speciaal voor leveranciers ingesteld die, geconfronteerd met vaak (extreem) grote sourcingsproblemen toch (min of meer) op tijd, tegen de afgesproken prijs hebben weten te leveren. Die hebben weten te presteren, ondanks de grote logistieke problemen en de sterk gestegen transportkosten. Deze award is dus voor de leverancier die zich onderscheidt met zowel betrouwbare productie en distributie van parts, als met het uitstekend op orde hebben van zijn bedrijfsprocessen.

Link magazine editie oktober/november thema 2021: Data is key hoe kan het mkb daar winst mee maken? Lees Link digitaal of vraag een exemplaar op: mireille.vanginkel@linkmagazine.nl’

Genomineerden Best Process & Parts Supplier, ronde 2

Bedrijfsnaam Supplier Plaats
A. Bogaert Fijnmetaal Heeze
ABB Robotics Rotterdam
Arrow CE International Houten
Batenburg Industriële Elektronica Neede
Benchmark Almelo
Coolen Eindhoven
Egmond Plastic Alkmaar
Eriks Nederland Alkmaar
IFM Electronic Harderwijk
itsme Raamsdonkveer
Koridon Industriële Plaatbewerking Zaandam
MAG45 Eindhoven
MCB Nederland Valkenswaard
Mevo Precision Technology Ruurlo
Nijdra Group Middenbeemster
Oreel Hallum
Phoenix 3D Metaal Eindhoven
Rovadel Zoetermeer
Schneider Electric Hoofddorp
Settels Savenije Eindhoven
Sick Bilthoven
Smink Group Veghel
Van Egmond Elektrogroothandel Doetinchem
Variass Veendam
VDL ETG Eindhoven
VDL TBP Electronics Dirksland
Vekon Technische Assemblage Made
Veraa Metaal Bergeijk
VGI-Willems RVS Machinebouw Hapert

DISCA’21 op 24 november: ‘De toekomst wordt geweldig!?’

Hans Streng

‘De toekomst wordt geweldig!?’ Dat is het thema van de talkshow van de 20e DISCA-viering. Het thema weerspiegelt het optimisme dat alom aanwezig is in de industrie. Maar het vraagteken waarmee de titel eindigt onderstreept dat die geweldige toekomst er niet vanzelf komt. In de door de vergrijzing structureel krappe arbeidsmarkt moet een ondernemer zijn mensen de ruimte geven te excelleren, maar tegelijk hun kennis en ervaring borgen en standaardiseren. Met klanten en leveranciers moet een hechte band worden opgebouwd. Maar dat zonder met hen te vergroeien, zo heeft de coronacrisis duidelijk gemaakt. De klimaatcrisis zal het hoofd geboden moeten worden, ook – of juist – door de industrie. Die industrie heeft daartoe tal van (digitale) technologieën reeds in handen of in ontwikkeling. Maar blijft (ongebreidelde) groei mogelijk? De coronacrisis heeft ook aangetoond dat de mensheid heel snel en adequaat kan reageren, maar kunnen we ook nú acteren op láter, zonder eerst naar anderen te wijzen?

Carolien Meijer van Bronkhorst High-Tech, een van de interviewers tijdens de DISCA-talkshow. Foto: Viorica Cernica

Over de kansen en uitdagingen die hen wachten komen aan het woord director global business development Peter Berting van de gerenommeerde megakranenbouwer Huisman, serial entrepreneur Crijn Bouman van ROCSYS, de intrigerende duizendpoot en ondernemer Emo van Halsema.  Carolien Meijer, manager strategic marketing bij Bronkhorst High-Tech in Ruurlo, en Hans Streng, voormalig ceo van onder meer Luxexcel en Epyon en tegenwoordig investment-adviseur bij Set Ventures, zullen de gasten vriendelijk doch kritisch interviewen.

De talkshow gaat vooraf aan de uitreiking van de drie Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards (DISCA). Onder het genot van een diner kunt u meebeleven – en meebeslissen! – welke klant en welke twee toeleveranciers dit jaar naar huis gaan met de prijzen.

Het event vindt plaats op woensdag 24 november 2021, vanaf 15.30 uur in Boerderij Mereveld, Utrecht. Link Magazine organiseert de DISCA jaarlijks in samenwerking met ING en ISAH Business Software. Na de digitale versie van vorig jaar hopen we u nu weer persoonlijk te kunnen ontmoeten. We houden ons vanzelfsprekend aan de dan geldende coronamaatregelen van de overheid.

Voor nadere informatie: kijk op www.linkmagazine.nl of mail naar disca@linkmagazine.nl. Via dit mailadres kunt u zich ook aanmelden.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics