Dana koopt meerderheidsbelang TM4 en heeft daardoor een compleet E-drive programma

0

Dana Incorporated versterkt haar positie op het vlak van meest volledige aanbieder van industriële voortbeweging. Dana is een wereldleider in zeer technische oplossingen voor het verbeteren van de efficiëntie, prestaties en duurzaamheid van (elektrische) voertuigen en machines. Om haar E-Drive programma compleet te maken heeft Dana Incorporated een meerderheidsbelang ingenomen bij TM4.

TM4, producent en ontwikkelaar van elektrische aandrijfsystemen
Het Canadese TM4 ontwerpt en produceert motoren, power inverters en control systems voor elektrisch aangedreven voertuigen, geschikt voor de automotive, de marine en de maritieme industrie.

Meest complete E-designprogramma van de markt
Door dit meerderheidsbelang in TM4 kan Dana deze productgroepen gericht op elektrische voertuigen en machines onderbrengen in haar eigen portfolio en zijn de 2 leveringsprogramma’s een aanvulling op elkaar. Op deze manier kan Dana, als enige in de markt, een compleet leveringsprogramma bieden, die zowel traditionele, mechanische, hybride als elektrische aandrijfoplossingen omvat.

Klaar voor de wereldwijde opmars van de geëlektrificeerde aandrijving
Dana speelt met het toevoegen van TM4 aan haar portfolio in op de wereldwijde trend in de industrie van de verduurzaming door middel van het elektrificeren van industriële applicaties en toepassingen. Dit past geheel in de visie dat Dana toekomstgericht meedenkt en diepgaande kennis heeft van de techniek en de mogelijkheden die er wereldwijd spelen. Hiermee voorziet Dana altijd in de juiste oplossing. Dana SAC Benelux uit Alphen aan den Rijn denkt graag met u mee als het motion systems en drivetrain systems gaat.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics