CyBe uit Oss levert eerste betonprinter wereldwijd aan prefabbeton producent in Japan

0

De Japanners hebben de printer aangeschaft om onderdelen van gebouwen en bruggen te printer net als CyBe in Dubai. Met deze mobiele printer kunnen ze op locatie, semi-precast en in de fabriek produceren. Hierbij maken zij gebruik van de sneldrogende betonmortel van CyBe, speciaal ontwikkeld voor het 3D printen van beton, welke ook lokaal in Japan zal worden geproduceerd.

 Door de opgedane ervaring fungeert CyBe als kennisleider op het gebied van 3D betonprinten waarbij zij voornamelijk inhouse technologie ontwikkeld en daarbij enkele projecten zoals in Saudi Arabië, Dubai en Milaan per jaar oppakt voor de doorontwikkeling van de technologie. Daarnaast verkoopt CyBe haar printers als een totaalconcept waarbij partners worden begeleid, gecertificeerd en ontzorgt zodat zij meteen aan de slag kunnen met het printen van beton met als voordelen snellere, goedkopere en duurzamere productie.

Deze week worden medewerkers van de prefab betonfabrieken opgeleid en gecertificeerd tot betonprint operators.  

Eenmaal terug in Japan zijn zal er in eerste instantie worden gefocust op het certificeren van de productiemethode op basis van de JIS standaarden in Japan. Daarna volgen er verschillende toepassingen zoals bankjes, rioolputten, toiletunits en gebouwen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics