Cor Heijwegen draagt directeurschap Hittech Group over aan Eric Driessen in florerende markt

0

Cor Heijwegen (72) is gisteren officieel teruggetreden als algemeen directeur van Hittech Group. Om de continuïteit van de organisatie te waarborgen, is hij voorzitter van de raad van commissarissen van Hittech geworden en blijft hij betrokken als minderheidsaandeelhouder. En Eric Driessen, die sinds oktober vorig jaar bij Hittech in dienst als chief operations officer, volgt hem per 1 juli op. Driessen heeft meer dan 23 jaar managementervaring bij verschillende industriële bedrijven waaronder Prysmian, Draka en Stork.

In de voordrachten  werd gememoreerd hoe succesvol de keuze is geweest  de Duitse markt op te gaan. Driessen verzekerde op die ingeslagen verder te gaan. Ook heeft hij het vaste voornemen de positie van Hittech als toptoeleverancier te versterken door een gerichte strategie te voeren waarin veel ruimte is voor intensieve samenwerking met klanten en partners.

In zijn dankwoord benadrukte Heijwegen hoe belangrijk de steun van zijn vrouw Elfie is geweest die ook bij het nemen van lastige beslissingen altijd achter hem is blijven staan. En hij dankte Beer Wentink, zijn compagnon waarmee hij Hittech samen heeft opgericht.

Heijwegen laat Hittech achter in een florerende markt, na een jaar waarin de omzet steeg naar 105 miljoen euro. De ambitie van is binnen een paar jaar door te groeien naar tweehonderd miljoen.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics