Combinatie Empack, Logistics & Distribution en Automation biedt bezoeker totaaloverzicht.

0

Op 3 & 4 april 2019 is de beurs Empack in de Bossche Brabanthallen. Tegelijkertijd worden de vakbeurzen Logistics & Distribution en Automation georganiseerd. Deze combinatie biedt de bezoeker de gelegenheid in contact te komen met honderden exposanten die gespecialiseerd zijn in verpakkingen, verpakkingsmachines en label- & print-oplossingen. Ook kunnen zij conferenties en paneldiscussies volgen over zaken als plastics recycling, samenwerking in de keten en het veranderende retaillandschap. De co-locatie met Automation en Logistics & Distribution biedt tevens een totaaloverzicht van de supply chain.

Onder de Empack-exposanten bevinden zich gerenommeerde ondernemingen als ABI, Matco, BluePrint Automation, Oerlemans en Omori. In het conferentieprogramma wordt onder andere ingegaan op het thema ‘Gerecyclede plastics voor voedselcontactmaterialen’. Vier experts behandelen vragen als: is het nog altijd voedselveilig wanneer gerecycleerd plastic verpakkingsmateriaal wordt ingezet voor de voedingsindustrie? In samenhang met dat topic komt in een andere meeting de noodzaak aan de orde om informatie door de hele keten heen te delen, juist hoogwaardig plastic terug te brengen naar het begin van de keten, om het opnieuw te kunnen inzetten.

Op de beurs Automation krijgt de bezoeker een reeks toepassingsopties te zien voor systeemintegratie, aandrijftechnologie, digitalisering en besturingstechnologie en bewegingsapparatuur. Dat biedt inzicht in totaaloplossingen voor industriële automatisering in verpakkingen en logistiek. De uitdagingen waarmee bezoekers zich in dat verband geconfronteerd weten, kunnen ze meenemen de Automation Challenge Arena. Daar kunnen ze samen met diverse experts en het publiek meedenken over nieuwe inzichten en oplossingen. Onder de exposanten van de Automation bevindt zich een flink aantal bekende namen als ABB, Eaton Industries, Lenze, Rotero Holland en Turck.

Goed nieuws: het sjouwen met dikke pakken brochures behoort tot het verleden. Bezoekers krijgen een smart badge overhandigd die dient als virtuele draagtas. Met de badge kunnen zij exposantenstands scannen en ontvangen ze na het event een e-mail met daarin alle gewenste informatie.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics