Christiaan van Terheijden nieuwe CEO van Lan Handling Technologies.

0

Christiaan van Terheijden (46) heeft uitgebreide ervaring in het leiden van complexe internationale organisaties in de technische sector. De afgelopen acht jaar was hij CEO van Minkels binnen de Legrand Group, een wereldwijde specialist in elektrische en digitale gebouwinfrastructuren. Zijn ruime ervaring in het realiseren van winstgevende omzetgroei en innovatiegedreven bedrijfstransformaties op internationale markten zal Lan Handling Technologies helpen zijn wereldwijde ambities te verwezenlijken.

Link magazine editie februari/maart 2023 | jaargang 25 thema: Volle buffers en toch tekorten. Lees Link digitaal of vraag een exemplaar op: mireille.vanginkel@linkmagazine.nl

In een reactie op zijn aanstelling zegt Van Terheijden: “Lan Handling Technologies is een zeer innovatief bedrijf, dat zich op de internationale markt onderscheidt met zijn hoogwaardige geïntegreerde handling oplossingen. De enorme ervaring en toewijding van het team geeft mij veel energie om het bedrijf nog verder te laten groeien en onze ambitieuze ontwikkelingsplannen te realiseren.”

Bart Aangenendt, CEO van Hydratec Industries, moederbedrijf van Lan Handling Technologies, zegt: “Ik heb vertrouwen in de toekomst van Lan Handling Technologies onder leiding van Christiaan. Lan kijkt terug op succesvolle jaren, maar er is ongetwijfeld nog veel potentieel om onze positie als wereldwijde leverancier van geïntegreerde handling toepassingen verder te versterken en uit te breiden.”

Van Terheijden heeft een Master in Industrieel Management en in Marketing, is getrouwd en heeft de Nederlandse nationaliteit.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics