Cards PLM organiseert NX 11 Launch Event met Siemens PLM en Red Bull Racing

0

cards PLM Solutions nodigt u graag uit voor het NX 11 Launch Event op dinsdag 11 oktober a.s. bij het Conference Center op de High Tech Campus te Eindhoven.
Wij zijn erg trots om dit event te organiseren in samenwerking met Siemens PLM Software en Red Bull Racing. De 2016 wagen van Red Bull Racing zal ook aanwezig zijn.   Kom luisteren naar de inspirerende keynote sessie van Red Bull Racing en leer alles over de nieuwe features en meerwaarde van de NX 11 versie. Op verzoek van velen hebben wij na de lunch 4 parallel lopende breakout sessies waarin er dieper wordt ingegaan op de volgende thema’s namelijk ‘Design’, ‘Simulatie’, ‘Manufacturing’ en ‘Teamcenter’.

Met NX 11 biedt Siemens PLM software weer nieuwe innovatieve mogelijkheden om uw producten te ontwikkelen, analyseren en te produceren. In de 3D omgeving zijn onder andere Convergent Modeling, 3D printen en flatten functies toegevoegd.
Tevens biedt het evenement u een uitstekende gelegenheid om (mede)gebruikers te ontmoeten en in contact te treden met onze consultants.

Registreren.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics