BUVO levert onderdelen voor de nieuwe e-tron aan Audi.

0

Vanaf begin september is Audi gestart met de lang verwachtte productie van hun eerste elektrische cross-over: de Audi e-tron. We hoorden al enige tijd over dit nieuwe Audi model, maar nu de eerste e-trons van de band komen is de nieuwe Audi ook daadwerkelijk gepresenteerd aan het grote publiek. De techniek in en om de auto staat bol van technische noviteiten en is alles behalve normaal.

Juist bij deze technische noviteiten heeft de Helmondse aluminium hogedruk gieterij BUVO haar toegevoegde waarde kunnen leveren. BUVO Castings B.V. levert een cruciaal onderdeel van de On Board Charger, het watergekoelde laadsysteem voor deze volledig elektrische Audi’s. Vanuit de Helmondse gieterij komen de behuizingen voor het laadsysteem, een product dat meteen opvalt bij het openen van de motorkap. Door de BUVO focus op complexe producten past het produceren van deze behuizing volledig bij de gewenste groeirichting voor de organisatie.

Binnen de muren van het Helmondse bedrijf zijn de matrijzen voor dit unieke product ge-engineerd en geproduceerd. Opvolgend aan dit ontwikkelproces worden de producten onder hoge druk gegoten uit aluminium. Ook het machinaal bewerken en reinigen wordt volledig in eigen beheer in de moderne BUVO productielocatie uitgevoerd. BUVO sluit met deze producten aan bij de duurzaamheidsfilosofie van Audi waarbij duurzaam vervaardigd aluminium een centrale rol speelt.

BUVO Castings is trots om onderdeel uit te mogen maken van deze grote stap  die Audi maakt op het gebied van elektrisch rijden .

Het continue oog voor innovatie en modernisering helpt  BUVO om   haar doelstellingen te realiseren. Eén van de voorbeelden hiervan is de in 2017 geopende bewerkingshal BUVO 4.0. BUVO investeert jaarlijks tussen de 3 en 5 miljoen euro in haar groei en is continue op zoek naar gedreven professionals die deel willen uitmaken van  dit groeiende en bloeiende bedrijf.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics