Business Software Event verplaatst naar 25 november 2020

0

In navolging van de maatregelen rondom het Coronavirus, heeft Mikrocentrum het Business Software Event verplaatst naar 25 november 2020. De huidige ontwikkelingen en de onzekerheid die dit voor het welzijn van alle betrokkenen met zich meebrengt zijn de redenen voor dit besluit.

“Het welzijn van de bezoekers, de exposanten en alle andere betrokkenen heeft voor Mikrocentrum de hoogste prioriteit. We hebben geluisterd naar onze exposanten en gekeken naar de maatregelen vanuit de overheid. Dit heeft ons doen besluiten het Business Software Event te verplaatsen naar november.” Aldus Timo van Leent, Eventmanager Business Software Event.

Het concept blijft ongewijzigd, evenals de locatie
Het concept, de opzet van de beursvloer en de beoogde thema’s in het lezingenprogramma blijven, voor zover mogelijk, gewaarborgd. Inmiddels hebben we contact gezocht met alle exposanten.

We ontmoeten u graag op 25 november!
Noteer 25 november in uw agenda, registreer direct uw bezoek en ontdek de laatste ontwikkelingen rondom digitalisering tijdens het Business Software Event.

Registreer uw gratis bezoek

Exposeren
Wilt u uw bedrijf presenteren op het Business Software Event? Download de brochure, reserveer uw stand op de plattegrond of meld u direct aan.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.