Biesheuvel Techniek neemt officieel sleutel van nieuw DC in ontvangst

0

“Sleutels van het gloednieuwe distributie centrum – op toplocatie aan A67 te Venlo – ontvangen door biesheuvel sleutel Industrieel Distributeur met groeiambitie”

Een investering van € 20 mln is nodig om Biesheuvel Techniek in staat te stellen haar Technische Dienst- en Engineering-klanten in de OEM/Machinebouw in Nederland en België de komende jaren optimaal te bedienen.

Begin juli nam CEO Meino Noordenbos namens de Multi-Specialist voor Industrie, symbolisch de sleutel in ontvangst. Het voltallige Biesheuvel Techniek logistiek- verhuis team was aanwezig en blij met de sleutel van directeur en bouwer Adriaan Molenschot van HVBM, welke eigenaar en verhuurder is van het nieuwe DC.

Biesheuvel Techniek maakt deel uit van Biesheuvel Groep B.V. dat met 35 vestigingen en een omzet van >€100 mln een toonaangevende speler is in de Mechanische MRO markt in Nederland en België. Het biedt een uitgebreid assortiment van ruim 800.000 producten in: Aandrijftechniek inclusief Elektrische & Mechanische Aandrijvingen, Lineair Techniek, Pneumatiek & Hydrauliek, Flow & Seals, Tooling & Verspaning, Veiligheid & Ergonomie, Gereedschappen, Kunststoffen, Lastechniek, Bevestiging & Montage techniek, Reiniging en Industrial Supplies. In België is de organisatie actief onder de namen D’hont en D’hont/Mano.

Daarnaast omvat de groep nog een aantal zeer gespecialiseerde bedrijven, te weten: MCA Motion Control Automation, Stamhuis Lineairtechniek, Safe & Sure, Voerman Nijmegen, TCB Komeetstaal, Peters/Steenhuis Elektromotoren, Seal Center Benelux en Testcom.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics