Bezoek electronica van 15 t/m 18 november 2022 in München

0

De vakbeurs electronica is de belangrijkste internationale ontmoetingsplaats voor de elektronica-industrie. Deze wereldwijd toonaangevende vakbeurs bestrijkt het hele spectrum van de elektronica, van componenten tot systemen, toepassingen en diensten. De uitgebreide conferentie en het ondersteunende programma belichten de gebieden automotive, embedded, semiconductors en wireless en het netwerken van start-ups met de industrie.

Elektronica bepaalt nu al een groot deel van ons leven, en de invloed ervan op ons dagelijks leven zal in de toekomst alleen maar toenemen. Alleen op de vakbeurs electronica kunt u ervaren hoe toepassingen op het gebied van industriële elektronica, telecommunicatie, energie en elektromobiliteit, maar ook in de krediet- en verzekeringsbranche de weg vrijmaken voor de “All Electric Society”.

De belangrijkste thema’s van elektronica 2022, zoals e-mobiliteit, slimme energie, vermogenselektronica, industriële IoT en kunstmatige intelligentie, zullen oplossingen en producten voor een duurzaam en verantwoord gebruik van hulpbronnen onder de aandacht brengen.

 Bezoek de website voor meer informatie en online registratie!

Bestel hier uw tickets.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics