Betech Kunststoffen verhoogt CNC productiecapaciteit met 20%

0

Door de recente investeringen die Betech Kunststoffen heeft gedaan in het machinepark is niet alleen de capaciteit enorm vergroot, maar zijn ook de mogelijkheden op het gebied van draaien en frezen uitgebreid.

Met de investeringen in nieuwe CNC machines kan weer vooruit worden gekeken naar de toekomst.

Betech Kunststoffen heeft de afgelopen tijd flink geïnvesteerd in de productiecapaciteit. Door de grote vraag vanuit de markt naar draai- en freesdelen van kunststof was een uitbreiding van capaciteit en mogelijkheden nodig om de flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid te kunnen blijven waarborgen.

De afgelopen jaren is Betech Kunststoffen druk bezig om het machinepark te moderniseren door middel van uitbreiding met verschillende efficiënte CNC machines die zowel de capaciteit als de mogelijkheden hebben vergroot.

Waar het machinepark op freesgebied is verrijkt met een Haas VF2 en een 5-assige Haas UMC750SS met robot is op de draaiafdeling een nieuwe Hyundai L250Y toegevoegd.

Door de investeringen worden ook de mogelijkheden op het gebied van automatisering vergroot. Zo is onbemand draaien tot Ø80 mogelijk in combinatie met automatische stafaanvoer en spanentransporteur en is de maximale draailengte verhoogd naar 620 mm.

Daarnaast zorgt de 5-assige Haas UMC750SS met robotbelading ervoor dat ook ’s nachts onbemand bewerkt kan worden. Voor een groot aantal producten kan dit een voordeel opleveren in de kosten!

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics