Bert de Jonge volgt Robert Howe op als ceo en directeur van Verum

0

Vijftien jaar na de oprichting van Verum heeft Robert Howe besloten om terug te treden als CEO en directeur en zal hij Verum eind september verlaten. Bert de Jonge, de huidige Sales Director van Verum, wordt de nieuwe CEO van Verum. Bert heeft een sterke staat van dienst in de groei van zijn activiteiten. Sinds november 2018 werkt hij nauw samen met Robert aan de versterking van de commerciële positie van Verum en is hij erop gericht om het bedrijf naar de volgende fase te leiden. Bert zal zich vooral richten op het uitbouwen van Verum’s groeiende klantenbestand en netwerk, en op internationale uitbreiding via partners.

Robert Howe

In de loop van zijn tijd bij Verum heeft Robert toonaangevende klantenbestanden gewonnen, waaronder Philips, ASML en Thermo Fisher. Hij heeft de ontwikkeling van Verum’s tweede generatie gereedschapsset, Dezyne, voorgezeten en heeft het gebruik van Dezyne zien groeien.

Robert heeft onlangs een consultancybedrijf opgericht om industriële bedrijven te helpen bij het gebruik van software om innovatie in hun bedrijf te stimuleren. Hij verlaat Verum om zich op deze activiteiten te concentreren.

Bert bedankt Robert voor zijn bijdrage aan Verum voor meer dan tien jaar. Zijn visionaire ideeën op het gebied van modelgedreven softwareontwikkeling hebben bijgedragen aan het vormgeven van de toekomst van software-engineering en vormen de basis waarop Verum nog vele jaren kan bouwen. Wij wensen Robert veel succes bij de ontwikkeling van zijn consulting business.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics