Berenschot start big data consultancy

0
Berenschot Groep  en Fobiss  gaan samenwerken in Berenschot Intellerts, een nieuwe entiteit op het gebied van data science en consultancy. Vanuit dit samenwerkingsverband willen beide partners hun opdrachtgevers ondersteunen bij het doorvoeren van organisatorische transformaties middels artificial intelligent software oplossingen. Het verzamelen en analyseren van grote hoeveelheden data over de bedrijfsvoering kan essentiële strategische inzichten opleveren en zo de continuïteit van organisaties helpen waarborgen. 
Berenschot Intellerts combineert de wetenschappelijke en technologische expertise van Fobiss op het gebied van slimme systeemontwikkeling met de adviseurskwaliteiten en marktkennis van Berenschot. Doel is gezamenlijk proposities te ontwikkelen voor opdrachtgevers in de zorg, de financiële, agrifood-, energie- en watersector en het publieke domein. Daarbij richt de nieuwe entiteit zich op de Nederlandse en de Europese markt. 
Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 350 medewerkers wereldwijd. Al bijna 80 jaar verrast Berenschot opdrachtgevers in de publieke en private sector met slimme en nieuwe inzichten. Dit door innovatie te koppelen aan ondernemerschap. Sinds 1962 heeft Berenschot een vestiging in de Europese hoofdstad Brussel en inmiddels ook vestigingen in het Caribisch gebied en in Afrika. Tevens is Berenschot partner in de E-I Consulting Group, een Europees samenwerkingsverband van toonaangevende adviesbureaus. 
Fobiss Holding B.V. heeft dieptekennis van data-analyse en voorspellende modellen. De intelligente oplossingen kunnen in elk type organisatie en infrastructuur in verschillende variaties worden geïmplementeerd. Het hoofdkantoor van Fobiss bevindt zich in Eindhoven, daarnaast kent het bedrijf vestigingen in India, Litouwen, Polen, Zuid-Afrika en Turkije. Meer informatie: .
 
Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics