AWL-Techniek breidt ook in Nederland verder uit

0

Per 1 november heeft AWL-Techniek 2.500 vierkante meter  fabriekshal in Kampen gehuurd om de grote stroom van orders op te kunnen vangen. De groei aan orders komt met name vanuit de automotive toeleveranciers. Deze markt zit weer enorm in de lift en daarbij spelen automatisering en robotisering een grote rol. Daarnaast ziet AWL-Techniek een toename in het aantal herhaalopdrachten waarbij modulaire cellenbouw wordt toegepast. 

Met de (tijdelijke) uitbreiding van de Nederlandse vestiging in Kampen, de nieuwe locatie in China, de uitbreiding van de vestiging in Tsjechië en de uitbreiding van het bedrijf naar Mexico is AWL in staat om de groei van de orderportefeuille op te vangen. Daarmee is AWL een partner voor zijn klanten op een wereldwijde schaal.

De voorbereidingen zijn in volle gang om de fabriekshal in Kampen optimaal in te richten voor de ruim 20 lascellen die hier in eerste instantie gebouwd gaan worden. Harmen Hoorn, teamleider Assembly van AWL: ‘In Kampen gaan we hetzelfde doen als in Harderwijk. Van start montage tot en met de oplevering aan de klant en de eventuele voorseries.’ De locatie in Kampen blijft vooralsnog tot eind 2017 in gebruik. AWL verwacht ook in de toekomst behoefte aan meer ruimte te hebben en beraadt zich nog op de invulling hiervan.

Share.

Reageer

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door ExactMetrics